exotique-136-91-oct2015

Dacă vă întrebați care este semnul zodiacal chinezesc sub influența căruia se va desfășura acest an, aflați că începând cu 8 februarie, 2016 va fi guvernat de Maimuța de Foc.

Cum puteți spori energiile pozitive și remedia pe cele negative în acest an? Iată câteva sfaturi Feng-Shui:

  1. 2016 este momentul perfect pentru a crea o schimbare. Cu energia și entuziasmul Maimuței, orice se poate întâmpla, planurile pot reuși și riscurile sunt minime. Însă, mare atenție în cine vă încredeți pentru a nu cădea în capcana naivității sau a alerga după utopii.
  2. Focul emite atât căldură cât și lumină. Reprezintă pasiunea și aduce bucurie și creativitate, în dozajul potrivit, bineînțeles. Ar fi un an bun pentru achiziționarea unui șemineu, chiar și electric în spațiile ce nu permit unul pe lemne.
  3. Dacă vrei să schimbi ceva în casa ta, mobilierul curbat este foarte bun în Sud-Est în acest an. Iar schema de culori în această zonă merge pe nuanțe de albastru; poți alege așternuturi în această paletă sau perne și de ce nu chiar lămpi delicate care să te vegheze cu eternul liniștitor al unui cer senin.
  4. Pentru zona de Sud a casei sau biroului evitați zgomotul și agitația. Culorile indicate sunt cele de pământ – galben, maro. O lampă de sare de Himalaya este perfectă pentru a aduce beneficii în afacerea ta.
  5. Zona de Est este benefică mai ales pentru cei care studiază sau cu înclinații spre studiu. Dacă nu aveți, încercați să organizați un birou aici și încurajați-vă copiii să studieze în această zonă.
  6. Zona de Sud-Vest este foarte benefică pentru bogăție în 2016, iar dacă vei ține în această zonă, într-o cutie chinezească pictată cu simboluri de bun augur (poți alege din colecția Exotique), un bilet de loterie sau de loz în plic, îți vei crește semnificativ șansele de câștig.
  7. În scopul de a atenua anumite energii negative în zona de Nord-Vest păstrați zona cât mai liniștită (fără renovări etc.) și remediați efectele utilizând roșu pentru decorațiuni: lămpi, lumânări, covoare etc.

Voi reveni cu alte sfaturi pentru 2016 și în numerele viitoare. Până atunci vă urez la mulți ani și un 2016 plin de împliniri!

Pușa Hack
www.exotique.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?