dansDansul este un mod foarte plăcut de a petrece timpul, cu multiple beneficii atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic și social. Sistemul de predare a dansului în studiourile Arthur Mu-rray este orientat către beneficii imediate, prin pași de dans.

Mai mult ca oricând, primăvara trebuie să faci mișcare, să te energizezi, pentru a nu lăsa astenia să te cuprindă.
Într-o oră de dans de societate se pot arde între 192 kcal, în cazul dansurilor line, precum Tango sau Fox Trot, și până 450 kcal, pentru dansuri ritmate precum East Coast Swing. Ca o comparație, într-o oră de alergare se ard aproxi-mativ 420 kcal. Deci în mod categoric dansul este un mod foarte eficient de a pierde greutate. Care, spre deosebire de sporturi, nu te face să te simți atât de obosit.

Pe lângă slăbit, sunt foarte multe beneficii ale dansului, în special detensionarea, tonifierea musculaturii, eliminarea stresului…

La Arthur Murray, sistemul de predare a dansului îmbină trei tipuri de lecții de dans, ceea ce duce la un complex de beneficii. Avem lecțiile private, în care instructorul predă individual elementele tehnice, se învață execuția corectă a pașilor. Sunt lecțiile de grup, în cadrul cărora profesorul predă mai multor persoane un stil sau mai multe stiluri de dans, iar apoi sunt sesiunile de petrecere, în care participanții dansează liber, se schimbă partenerii de dans și se adaptează la muzică, întocmai ca în cazul unei petreceri.

Acest sistem, considerat cel mai eficient sistem de predare a dansului din lume, trasează liniile pentru beneficii imediate, pe trei planuri importante pentru o stare generală de bine.

Beneficii fizice, foarte importante pentru starea de sănătate:

1. Scapi de stres și te relaxezi
2. Starea ta de sănătate se îmbunătățește
3. Dobândești o postură fermă și mai multă grație

Beneficii legate de psihic, desigur strâns legate de relaxare și eliminarea stresului:

4. Ai mai multă încredere în tine
5. Socializezi mai bine cu cei din jurul tău
6. Relațiile de cuplu, de afaceri și cu prietenii se îmbunătățesc
Și beneficii sociale:
7. Întâlnești oameni noi cu preocupări comune
8. Te simți în largul tău la petreceri
9. Te distrezi mai mult, zâmbești mai mult și ai o dispoziție mai bună.

Echipa Arthur Murray București
www.arthurmurray.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?