electrosol

Ce anume face ca o locuinta sa arate deosebit? Ce prioritati ne conduc atunci cand amenajam o camera? Grija fata de copiii nostri, preocuparea pentru linistea noastra sufleteasca? Intimitatea familiei sau cea a mediului de lucru? Armonia formelor, volumelor si culorilor?

Oricare ar fi demersul nostru, lumina ne influenteaza esential perceptiile si, in consecinta, starea de spirit. Culorile, formele, volumele, contururile, se definesc sau se estompeaza in functie de unghiul si intensitatea luminii, aparent schimbandu-se odata cu aceasta. Stilul este relativ. Moda este intr-o continua schimbare, ca de altfel si gusturile. Chiar si limbajul folosit pentru a defini stilul este extrem de subiectiv (ce pare contemporan unora, poate fi ultramodern pentru altii).

Pentru a va ajuta sa va definiti, rafinati, confirmati sau chiar sa va descoperiti stilul – folosind in acelasi timp un limbaj acesibil – am adunat pentru dumneavoastra mai jos cateva sugestii. Luminozitatea si intimitatea sunt strans legate. Luminozitatea se refera la o stare de spirit. Se refera la ransformarea ambiantei si atmosferei unei incaperi. Se refera la controlul si difuzarea luminii. Si mai mult decat atat, poate face diferenta dintre o casa comuna si una extraordinara.

Ferestrelor care sunt mai mult inalte decat late li se pot asocia foarte bine sistemele orizontale, in timp ce ferestrele mai mult largi decat inalte sau care culiseaza sunt mai adecvate pentru sistemele verticale. Daca aveti ferestre sau alte suprafete care necesita acoperire la inaltimi greu abordabile un sistem motorizat va poate usura manevrarea produsului.

Si nu in ultimul rand, puteti dispune de sisteme de manevrare fara snururi, un avantaj pentru siguranta copiilor sau animalelor dumneavoastra. Iata ce indica niste simple date statistice: 40% din caldura unei incaperi iese prin ferastra si 50% din caldura solara patrunde in interior tot prin fereastra. Este astfel de necontestat ca, un sistem de protectie al ferestrei se poate transforma intr-o adevarata modalitate de economisire a energiei si a costurilor cu energia.

Cele mai eficiente sisteme in acest sens sunt cele multistrat (forma de fagure) care retin in interiorul celulelor aerul, fapt care duce la realizarea unei bariere termice avand capacitatea de a mentine temperatura constanta.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?