treasureA mai trecut o lună plină de emoții și expe­ri­ențe de neuitat.

Cartierul Corbeanca începe să rezoneze la provocările cu care îl răsfățăm, iar oameni in­teresanți încep să apară, dornici să se implice în viața comunității.

Luna Iunie va fi foarte interesantă, așteptăm cu drag lumea la dis­trac­ție și evenimente cât mai inedite.

Copiii sunt invitați cu părinții sâmbătă, 6 Iunie, la Corbeanca Treasure Hunt, o ade­vărată expediție de căutare a comorilor ascun­se prin pădurea cu tei se­culari din zonă. Vor învăța cum să se des­curce în pădure urmă­rind un curs interactiv de supraviețuire într-un mediu ostil, cum să caute și să salveze per­soane dispărute și cum să le acorde primul ajutor.

Se vor distra cobo­rând pe tiroliană și pe plasele ancorate de copaci, într-un miniparc de aventură itinerant, care va rămâne în func­țiune pe toată perioada vacanței de vară.

Sâmbătă, 13 Iunie, are loc a doua ediție de shopping relaxat la Corbeanca Yard – Sale & Bargains unde vom aduce bunurile personale care nu ne mai sunt de folos, dar care altora le pot fi de trebuință. Extinzând ciclul de viață al unui produs prin re­-ciclare și redistribuire, reducem deșeurile.

Copii, vă așteptăm să aduceți jucăriile, hăi­nuțele, cărțile, patinele și ceea ce credeți voi că nu mai folosiți, să le ajutăm astfel să ajungă la alți copii care au ne­voie de ele.

Vom avea, în premieră, haine și bijuterii vintage, produse bio pentru copii, aranjamente din lavandă care ne vor înmiresma casele și dulapurile, bijuterii tricotate made in Corbeanca.

La final, dar nu în cele din urmă, vă invităm la un eveniment surpriză, Corbeanca Paint Ball Contest, sâmbătă 20 iunie, de la orele 11 la 17. Distracție maximă, adrenalină, îndemânare, înfruntare între două e­chipe adverse, elimina­rea adversarului prin mar­carea cu capsule-proiectil din gelatină, umplute cu un amestec colorat pe bază de apă, pe care le propulsăm cu ajutorul unei arme cu CO2. Avem 30 de costume complete de paint-ball și un instructor pe măsură, așa că vă așteptăm să vă înscrieți în competiția care va avea loc în pădurea din proximitate.

Așteptăm părerile și, de ce nu, propunerile voastre pentru evenimentele viitoare din Corbeanca și zona de Nord.

Anca Duma
ankainvest5@gmail.com
Facebook/corbeancaevents

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?