future-line-octFondată în 2003, cu o experiență a membrilor echipei de peste 18 ani în industria IT, Future Line Computers este o companie privată, activitatea ei focusându-se pe livrarea celor mai bune servicii din domeniul IT, prin înțelegerea necesităților oricărei organizații de a avea o infrastructură IT funcțională și adaptată cerințelor acestora la nevoia crescândă de securitate și eficiență.

Future Line Computers oferă externalizare completă a departamentului dumneavoastră IT și în același timp oferă consultanță pentru îmbunătățirea performanțelor businessului societății dumneavoastră. Noi gestionăm toate tehnologiile de care aveți nevoie pentru ca dumneavoastră să vă axați strict pe activitatea principală a afacerii.

Suportul la cerere se adresează clienților persoane fizice sau juridice și acoperă toată gama de servicii IT fără abonament de mentenanță. Puteți apela la serviciile specialiștilor noștri în următoarele domenii: ● Service laptop, reparație laptop hardware la nivel de componentă, calculator personal la nivel de componentă, server la nivel de componentă, imprimantă, multifuncțional, tabletă și alte portabile ● Realizare și proiectare rețele structurate de date
● Suport la distanță ● Recuperare date ● Devirusare calculator și medii de stocare ● Instalare, configurare și optmizare sisteme de operare și aplicații, router, modem sau switch, componente și periferice.

Acoperim toată zona de nord a capitalei: Otopeni, Pipera, Corbeanca, Otopeni, Balotești, Snagov.

www.future-line.ro
Telefon: 0734 950 441