malika-logoAM DESCHIS! Acestea sunt cuvintele pe care le-am folosit cel mai des începând cu data de 10 decembrie 2015, iar acum avem ocazia să le explicăm celor ce încă nu ne-au trecut pragul și ce anume am deschis.

Suntem o familie care, ca multe altele din comunitatea de Nord, ne-am mutat în Corbeanca cu peste 10 ani în urmă. În tot acest timp am văzut cât de frumos s-a dezvoltat zona Pipera, Corbean­ca, Otopeni, Balotești, dar, de asemenea, am putut observa și ceea ce lipsește și ar putea reprezenta un serviciu pentru comunitate.

Având în spate experiența noastră personală de cumpărare a unui cadou pentru orice ocazie (noi cei care locuim în zona de Nord știm prea bine că orice cadou se află la cel puțin 25 de minute de mers cu mașina), a luat naștere ideea care s-a cristalizat în Malika Boutique – un spațiu frumos și primitor care reunește obiecte alese unul câte unul, obiecte create cu drag în România, de către oameni talentați.

Ne-am dorit să venim în sprijinul oamenilor, aducând aproape de casa obiecte deosebite, la prețuri corecte, oferind un program de lucru generos, care să transforme cumpărarea unui cadou într-un moment de liniște și bucurie. Pentru că, de fapt, cea mai mare satisfacție vine atunci când oferi un cadou și acesta este primit cu încântare, când are o poveste în spate care îl face să fie deosebit și apreciat, sau când îți oferi un cadou pentru că în acel moment te bucuri de tine. Toate acestea reprezintă elemente ale experienței pe care ne dorim să o creăm și să o oferim comunității noastre.

malika-ad

Pentru noi Malika Boutique reprezintă o nouă experiență, un nou început și o frumoasă oportunitate de a cunoaște oamenii de lângă noi, vecinii noștri de peste 10 ani. Apreciem orice sugestie sau idee care ne ajută să creștem împreună și vă așteptăm cu drag la Malika Boutique pentru a vă bucura de creația românească, pentru a ne cunoaște și pentru a împărtăși povești și experiențe în jurul celui mai frumos gest – acela de a dărui.

De aici înainte, mai corect ar fi să spunem că NE-AM DESCHIS! către comunitate, către noi începuturi și către creativitatea umană în toate formele ei.

Mădălina Ioan
0744 770 588
f/malika.d.boutique

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?