poza_coperta

Compania Car Exper Auto se regăsește pe piața auto din București din anul 2013.

Până în prezent ges­tionăm un portofoliu remarcabil de clienți fideli.

Serviciile de care puteți beneficia ca și locuitori al zonei Pipera, Corbeanca, Otopeni, Balotești se desfășoară în imediata apropiere a dumneavoastră, respectiv suntem vecini în Pipera-Tunari 1, pe un spațiu de aproape 4.000 mp din care 1.000 mp construcții utile, construit în urma unei investiții de peste 1.500.000 Euro.

Realizăm o gamă completă de reparații de calitate pentru autoturisme și auto­utilitare, incluzând diagnoză, mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, întreținere curentă și periodică.

Clienți de renume precum societățile de asigurare (Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Uniqa, Gothaer, Carpatica, Euroins, Credit Eu­rope), parcurile de mașini (Dhl, Vodafone, Coca-Cola, Holcim, Telekom, Volskbank Leasing, Klass Wagen, 3 M, Idilis, Biogenis, BT Operational Leasing, Dorna, NEI Holding, Scorseze Ambulanța, Falcon Security, Alcor, URS Enginnering, Avitech, 2k Telecom), societăți de Leasing Operațional (LeasePlan), clienți persoane fizice, ni se alătură zilnic cu încredere pentru rezolvarea problemelor auto.

Locația noastră aduce la dispoziție și serviciul de Constatare a Daunelor Auto pentru polițele RCA și CASCO încheiate prin intermediul companiei Generali.
Amintim de asemenea că am fost aleși de către Standox pentru crearea Centrului de Instruire Standox România și suntem primul și singurul service din România din rețeaua REPANET atestat de către compania Standox. În plus, aducem clienților noștri garanție pe viață la reparațiile de vopsitorie pentru care utilizăm vopsea Standox, aplicată de majoritatea reprezentanțelor auto din România. Tot la capitolul vopsitorie, folosim tehnologie de ultimă generație, STANDO BLUE, furnizor de top al producătorilor mondiali de autovehicule.

La capitolul procese tehnologice, piesele de schimb și accesoriile folosite sunt acreditate, de origine sau de prim montaj. Autotal, Augsburg International, Materom, Autonet, Avia, Unix, Elit sunt partenerii noștri distribuitori de încredere.

Vă uram toate cele bune și o vară frumoasă!

Car Expert Auto Pipera
www.carexpertauto.ro