Edusa_planetaNord„Avem probleme în comunicarea cu copiii noștri, parcă nu mai au curajul să spună ce trăiri au față de situațiile prin care noi îi obligăm să treacă. Este important ca atunci când copilul este marcat de trăiri negative să le conștientizeze, să afle de unde au pornit și să le afirme. Sarcina noastră este de a-l duce într-un maxim potențial în a crede în el, în a-și exprima cu tărie gândurile, cu­noștințele, că este la nivelul celorlalți copii. Adică, dreptul la talent.

Pe Alexandru Agarici, trainerul Atelierelor de Expresivitate a Vorbirii, îl găsiți la Centrul de Excelență Edusa din Corbeanca. Aducem aproape de voi, pentru copii din zona Corbeanca, Balotești, Otopeni și Pipera, programe gândite pentru a le oferi o experiență de învățare interactivă și inedită: educație financiară și antreprenorială, educație științifică non-formală, matematică, artă, informatică-robotică, ateliere conversaționale de artă în engleză.

Dacă vreți copii liberi în gândire și exprimare, curioși, curajoși, care să învețe cu drag, vă invităm să ne cunoașteți, ca de la părinte la părinte, pe edusa.ro sau la Centrul de Excelență Edusa, din Corbean­ca, Tamași, Strada Sportului.

Bogdan Popescu
Manager Edusa

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?