prajitura

Ȋn urmă cu câțiva ani primeam ȋn dar de ziua mea de la o bună prietenă o insignă simpatică pe care scria așa: „Ciocolata este dovada că Dumnezeu vrea să ȋi vadă pe oameni fericiți”. De la pasiunea pentru ciocolată și pentru dulciuri in general pornește și povestea noastră!

De ce Choco&Vanilla? Pentru că ciocolata și vanilia sunt yin si yang-ul dulciurilor și pentru că asocierile cele mai simple sunt și cele mai spectaculoase! De ce Corbeanca? Pentru că este locul nostru drag ȋn care ne-am născut și unde am crescut, dar mai ales pentru că locuitorii din Nord merită ceva cu adevărat calitativ și de bun gust. Deoarece ne dorim ca produsele noastre să  satisfacă și cele mai exigente gusturi ale consumatorilor din Corbeanca, Pipera, Otopeni și Balotești, ȋmbunătățim constant rețetele, ținem ȋntotdeauna cont de părerile clienților noștri și nu dăm niciodată ȋnapoi de la a ȋncerca ceva nou! Ce găsiți la noi mai exact? Dulciuri cu specific de tot felul, de la cele tradiționale românești, cum sunt cozonacii de casă, pasca sau prăjiturile cu foi după rețeta bunicii, până la torturi pe bază de mousse-uri, de ciocolată sau fructe (faimosul mousse au chocolat cu ciocolată belgiană e o delicatesă, vă asigur!) creme-brulee, tiramisu, torturi pentru copii cu cremă de brânză și fructe, aluaturi ȋnsiropate sau produse de patiserie proaspete.

Trebuie să mai știți despre noi că folosim ingrediente de cea mai bună calitate, naturale, fără artificii sau „scurtături” ȋn modul de fabricare al produselor, urmând toți pașii unei rețete de casă, tradiționale. Chiar dacă necesită timp și răbdare, atâta vreme cât calitatea este cea care ne definește, iar cei care gustă din bunătățile noastre sunt mulțumiți, eforturile nostre sunt răsplătite!

Suzana Ignat 0761496285
www.facebook.com/chocovanillahouse