Boiserie_Allure_Luxury_Home

ClassLife, primul ma­­gazin din România care vă oferă o gamă largă de produse unice pe piață, începând de la boiserie, scări și mobilier din lemn, parchet masiv intarsiat, medalioane din marmură, cât și decor exterior masiv, grătare de grădină canadiene și americane.

logo-class-life-varianta-2ClassLife este re­zul­tatul fuziunii din­tre Allure Luxury Home cu 3 mari parteneri din diverse dome­nii, pentru a vă oferi, cel mai variat showroom de lux din România, specializat pe toa­te domeniile construc­țiilor, amenajărilor interioare, exterioare, cu prețuri de producător, pentru locuințele cu adevărat deosebite.

Toate comenzile se fac numai la comandă, cu ajutorul specialiștilor noștri care vă pot ajuta in selecția materialelor, pașilor necesari pentru construcție, ideilor și implementarea lor pentru o locuință deosebită.

Vă punem la dispo­ziție și o vinotecă com­plexă de unde puteți alege vinuri din toate colțurile lumii, de toate soiurile, atât pentru a savura împreună cu familia, cât și pentru a oferi unei persoane dragi.

Pentru o experiență unică, cât și comodi­tate maximă, vă invităm să accesați și pagina www.ClassLife.ro, unde puteți comanda, testa și vă informa despre ultimele noastre promoții, reduceri, campanii, cât și produse noi!

Ne găsiți de luni până duminică la showroom-ul ClassLife, de pe DN1, Sos. București Ploiești (vis-a-vis de Prisma/Hornbach).

Pentru cei care își trăiesc viața cu clasă’’

Avram Ștefan
Administrator ClassLife
+40721119560