logo-mar-inaNoi, SC Mar-ina Prodprest suntem o companie românească cu capital privat, a cărei activitate a demarat în 1994. Suntem o echipă de specialiști tineri, cu inițiativă și aplecare către client.

Pot spune că suntem mândri că am urcat în topul primelor 10 companii în clasamentul județean al Intreprinderilor Mici și Mijlocii și suntem printre primele 7 firme pe piața PSI din România.

Prin natura produselor și serviciilor noastre ne adresăm tuturor segmentelor de piață: clienți persoane fizice și juridice din mediul public și privat, acoperind toate domeniile de activitate.

Suntem producători renumiți în domeniul mobilierului și confecțiilor metalice și suntem mândri că produsele noastre își găsesc locul în gospodăriile oamenilor.

Executăm confecții metalice din tablă cu grosimea cuprinsă între 0,4 și 4 mm, cutii de diferite tipuri și dimensiuni: poștale, electrice, pentru gaze, dulapuri pentru automatizări și dulapuri cușetate, vestiare cu 1, 2 și 3 uși, fișete, bancuri de lucru, rafturi metalice cu polițe de diferite dimensiuni, diferite tipuri de cărucioare de transport, seifuri cu deschidere temporizată.

Pal Iulian Odi
Mar-Ina Prodprest
www.mar-ina.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?