christmass bazaar
„Bucuria este adevaratul dar al Craciunului” Papa
Benedict XVI. Iata-ne in fata celei mai placute provocari a anului:
organizarea celei de-a doua editii a Targului din Corbeanca, si anume,
editia de Craciun.
CORBEANCA CHRISTMAS BAZAAR se va desfasura inperioada
11-14 decembrie, la Trattoria Paradis din Paradisul Verde. Editia de toamna a reusit sa trezeasca interesul comunitatii, adunand vizitatori nu numai din Paradisul Verde ci si din proximitate. Am cunoscut cu aceasta ocazie oameni interesanti si am revazut cu placere vechi prieteni. S-au facut pasi timizi catre socializare si am inteles ca aceasta este calea care trebuie urmata pentru a deveni cu adevarat o comunitate.
Targul de Craciun este mult mai promitator fiind o perioada puternic
incarcata emotional. Este o stare de spirit pe care o asteptam in fiecare an, cu nerabdare. Este noaptea magica in care ni se implinesc dorintele, cand cei mici asteapta sosirea Mosului, primii fulgi de zapada, bradutul decorat feeric, dulciurile care il impodobesc si multe daruri de la bunici si
parinti.
Va asteptam in cele 4 zile de targ sa umpleti sacul Mosului cu daruri
pentru cei dragi, multe dintre ele lucrate manual, de la lumanari artizanale
la bijuterii, obiecte din portelan, jucarii din lemn, ornamente pentru brad, cosmetice bio, obiecte realizate prin tehnica origami si multe lte surprize pe care le veti descoperi intr-un decor feeric unde mirosul de mere cu scortisoara, castanele coapte, vinul fiert, turta dulce, bomboanele de martipan, dulciurile facute in casa, ne vor purta inapoi in copilarie, intarindu-ne sentimentul de apartenenta la o familie si, de ce nu, la comunitatea in care am ales sa traim.
Si copii, nu uitati sa repetati colindele de Craciun ca va asteapta Mosul cu daruri. Am pregatit pentru voi un sac mare pentru scrisorile voastre catre Mos Craciun, pe care deja mi le puteti trimite, la urmatoarea adresa: Anca, str. Ogorului nr. 44, Corbeanca, cu mentiunea Scrisoare pentru Mos Craciun.
Corbeanca Christmas Bazaar se adreseaza familiei in intregime si pretuieste binele comun si comunitatea. Astfel ca la finalul manifestarii vom colecta donatii si obiecte pentru a sprijini copiii care au nevoie de noi.
Si nu uitati deviza noastra: nu stati deoparte, binele tau este si al comunitatii.
Anca Duma
ancainvest5@gmail.com