old-cars-mai-2016Dragilor, vă invităm să petreceți o duminică specială, la cea de-a treia ediție a unui eveniment ajuns deja tradițional.

Parada vehiculelor de epocă prin Corbeanca și proximitate ne va încânta cu frumusețea și valoarea acestora, fiind un exemplu de pa­siune pentru restaurarea și conservarea vehiculelor istorice, ca parte a patrimoniului tehnic național. În același timp, evenimentul este și o pârtie bună de a ne cunoaște între noi, membrii proaspetei comunități a zonei Corbeanca.

Programul este inedit și va cuprinde multe momente plăcute pentru fiecare dintre voi, mari sau mici.

Evenimentul începe la ora 10:30 cu adunarea vehiculelor participante la defilare, în parcarea McDonald’s Prisma. 11:00 plecare în coloană / 11:15 parcare Moara Corbeanca – expoziție, explicații tehnice & Parcare Brutăria din Sat 2 – expoziție, explicații tehnice și fotografii pentru public / 12:15 plecare în coloană, direcția Flamin­go Park / 12:45 tur Paradisul Verde / 13:15 plecare în coloană către Club Cortina, Șos. Unirii 148 / 13:30-17:00 picnic Club Cortina și program artistic / 14:00 -15:00 Concert Corul de copii Sunetul Muzicii / 15:30-16:30 Concert de cover-uri Mihai Napu.

Intrarea este liberă. Cei care doresc să participe la picnic sunt invitați să vină cu coșurile de picnic pline de bunătăți, pentru o masă în aer liber, cu familia sau prietenii. Dress code: cine poate să-și asorteze o ținută clasică de picnic interbelic va fi premiat de grupul Alka. Totul pentru o atmosferă cât mai plăcută și relaxată!

Vă așteptăm să petrecem împreună o duminică frumoasă și instructivă mai ales pentru copii, într-un cadru natural deosebit, cu muzică bună și vehicule de epocă!

Mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor care au contribuit la realizarea evenimentului!

Anca Duma
Corbeanca Event
0734384866
dumaanca@yahoo.com