Exotique-oct2015

Calitatea somnului îți va afecta cu siguranță sănătatea pe termen lung. De aceea este important sa avem un somn adânc, neîntrerupt, de cel puțin 6 ore în fiecare noapte pentru a ne putea reface după o zi grea. Iată câteva sfaturi ce vă vor ajuta atât în recuperare, cât și în tratarea insomniilor.

  1. Lemnul este materialul ideal pentru pat, acest material neinterferând cu câmpul magnetic local. De asemenea, fiind un material Yin vă va calma și vă va ajuta să vă odihniți.
  2. Înălțimea tăbliei este foarte importantă. O tăblie înaltă vă va proteja și va opri energia negativă. Cel mai indicat este ca aceste tăblii și în general întreg patul, să fie lucrat integral manual (astfel de piese puteți găsi în colecția Exotique)
  3. Așternutul este cel mai bine să fie din bumbac sau alt material natural care “respiră”, acest lucru fiind important pentru corpul uman, acesta putând secreta până la 1 litru de lichide pe timpul nopții. Evitați materialele sintetice.
  4. În funcție de direcția de somn, veți absorbi un anumit tip de energie Chi. Încercați să poziționați patul în așa fel încât să puteți vedea ușor atât fereastra cât și usa din el. Renunțați la oglinzile în care se reflectă patul și verificați să nu existe obiecte cu colțuri ascuțite îndreptate spre el.
  5. Evitați saltelele cu arcuri metalice. Ideală este o saltea din bumbac, fulgi, paie sau lână, însă nu o plasați direct pe podea, ci pe un pat înalt cu o somieră din lemn, ce permite libera circulație a energiei Chi.
  6. Când dormi alături de persoana iubită, amândoi veți absorbi o parte din energia sexuală a celuilalt. Alege un pat mare cu o saltea și perne confortabile, în care vă veți putea mișca liber. Pentru o intimitate mai mare în timpul somnului puteți purta un obiect de îmbrăcăminte al partenerului.
  7. Și nu în ultimul rând evitați dezordinea din camera unde dormiți și poziționarea patului cu una din laturi lipită de perete. Energia Chi nu va putea circula ceea ce poate duce la perturbări în viața ta intimă, iar în cazul unei laturi lipite de perete, unul din parte­neri va deveni efectiv “prins” în relație.

În luna fertilă a lui octombrie vă urez un Feng Shui Bun și nu uitați să vă iubiți!

Pușa Hack
www.exotique.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?