NeoCriolipolisis1Ne place să mâncăm! Mese bogate avem de la bunici, este tradiția noastră să mâncăm bine, iar consecințele sunt uneori nedorite! Este normal să avem anumite zone pe corp care să nu ne placă și să vrem să arătăm mai bine, fără

pierdere de timp, fără să cheltuim mulți bani, fără mult efort și durere. Acum avem posibilitatea să scăpăm de celulele grase acumulate zonal, fără durere, cu puțin efort și fără costuri mari cu Criolipoliza!

Criolipoliza este o tehnologie nouă japoneză, procedură non-invazivă prin care se elimină țesuturile grase într-un mod elegant și eficient.

Nici zonele care nu au răspuns la nenumărate diete și exerciții fizice nu mai au scăpare.

Beneficiile Criolipolizei:

  • – Rezultate sigure
  • – Economie de timp (o ședință se efectuează o dată la 45 de zile, iar o aplicare durează 30 min).

Trigliceridele depuse de-a lungul anilor vor fi convertite în particule solide la temperature scăzute. Lipolaserul le fragmentează și ușurează înghețarea lor. Criolipoliza se poate aplica în zona feselor, a abdomenului și a șoldurilor, dar se poate folosi și pentru spate, picioare și mâini. După o astfel de ședință se poate pierde între 25 – 30 % din țesutul dipos.

Obiectivele Criolipolizei:

  • – Slăbire localizată
  • – Remodelare corporală

Ulterior tratamentului cu criolipoliză, celulele grase intră într-un proces de moarte fiziologică, numită apoptoză. Echipamentul pentru criolipoliză combină 3 terapii:

  • – Vacuum, ce are rolul de a aspira pliul de grăsime.
  • – Criolipoliza, ce are rolul de a îngheța celulele adipoase din pliul de grăsime aspirat.
  • – Lipolaser, ce are rolul de a fragmenta grăsimile întărite, din celulele grase, astfel ajungând la maximizarea efectului prin creșterea vitezei de înghețare.

Singurul lucru care se simte este o ușoară senzație de frig în zona aplicată, care nu persist mult timp și nu afectează alte țesuturi. Criolipoliza nu este o procedură dureroasă și nu îngreunează ficatul, întrucât procesul de slăbire este realizat prin distrugerea și eliminarea graduală a celulelor grase. Înainte de începerea procedurii de criolipoliză, se face o diagnosticare corporală și se stabilesc zonele pentru efectuarea tratamentului.

Hayrettin Cetinturk
Melek Beauty & Wellness Corbeanca

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?