pusaSărbătorile de iarnă sunt întotdeauna mult așteptate și decorarea oricărui ambient în spiritul lor încarcă automat locul cu o energie puternică și multă speranță pentru un an nou și mai bun.

Iată câteva tips-uri Feng Shui pentru a garanta un Crăciun de vis:

  1. Plăcerea oricărui copil, decorațiunile de Crăciun te ajută să creezi o atmosferă armonioasă de sărbătoare în casa ta. Prinde din loc în loc ghirlandele și luminițele astfel încât să stea suspendate sub forma unor zâmbete, musai la un nivel vizibil și nu lăsați capetele să atârne liber.
  2. Fii verde. În Feng Shui, verdele este culoarea vinde­cării, absorbind energiile negative și creând o atmosferă liniștitoare și echilibrând “focul” culorii roșu specifică acestor sărbători. Decorează cu crenguțe de brad zonele mai “aprinse”.
  3. Înrămează. Fotografiile cu cei dragi sunt cea mai simplă cale de a spori sentimentul de apropiere și intimitate. Folosește rame foto din lemn pentru a le expune, de preferat lângă bradul împodobit.
  4. Bradul de Crăciun este bine să fie plasat, în limita posibilității, în zona Familiei (Est) sau în zona de Faimă și Reputație (Nord) pentru a aduce un plus energetic. După ce îl veți decora adăugați în vârf o stea roșie sau aurie (la Exotique găsești o colecție foarte bogată de globuri, clopoței și alte ornamente pentru sărbători).
  5. Aromaterapie. Utilizați uleiuri esențiale și bețe parfumate ecologice pentru a stimula simțurile și energia oricărei zone din casa ta (puteți alege esențe dulci de scorțișoară, portocală, lămâie etc).

Crăciunul este un moment cu o mare încărcătură spirituală. Împărtășește dragostea și prietenia ta, vindecă-ți toate rănile trecutului și întâmpină noul an cu bucurie și iubire!

Pușa Hack
www.exotique.ro

exotique-136-91-dec2015

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?