exotique-sept2015

Camera de zi este un spațiu vital pentru familia ta și ar trebui să fie abordat cu maximă atenție. Este imperativ să creați un spațiu deschis, ordonat și curat, în care energia Chi să circule ușor. Iată câteva sfaturi ce te vor ajuta în amenajarea living-ului perfect:

1. Living-ul perfect nu este nici prea mare nici prea mic, are o formă regulată și este iluminat cât mai bine. Dacă există colțuri/unghiuri ascuțite acestea pot fi corectate amplasând o comodă, un raft sau o plantă luxuri­antă. De asemenea dacă există un stâlp acesta poate fi “ascuns” de un raft pentru cărți sau poa­te fi decorat cu picturi/tablouri și spoturi de lumină.

2. Pentru a stimula sănătatea și fericirea în familie amplasați în living mobilier cât mai natural, cel mai potrivit fiind cel lucrat din lemn masiv. Acesta va asigura un Chi proaspăt ce va energiza toate elementele din living și toate activitățile ce se desfășoară în acest spațiu.

3. Canapelele și fotoliile sunt punctul focal al încă­perii și trebuie amplasate cu fața spre intrare, în mă­sura posibilității cât mai aproape de un perete solid. Pentru un “luxury feeling” nu ar fi rău să folosiți un set de canapele din piele vintage, ce vor aduce în livingul tău ten­dințele 2015-2016 în ma­terie de amenajări interi-oare (vezi ultima colecție pe www.exotique.ro).

4. Nu plasați mobilier sau alte obiecte în drumul / căile firești prin living. Acest mod de amenajare va bloca energia Chi, aceasta va stagna și va crea energie negativă ce te va face să devii instabil și tensionat.

5. Organizează-ți spațiul cât mai “light”. Indiferent de mărimea livingului, încearcă să nu-l aglomerezi cu mobilier sau obiecte decorative. Crează un flow Chi cât mai bun, păstrând doar mobilierul uzual și obiectele “de suflet” ce-ți vor aduce un plus de relaxare și îți vor lumina fiecare zi.

6. Evită energia nega­tivă a colțurilor. Dacă pre­ferați linile drepte, un exemplu perfect de cum puteți contracara efectul negativ al colțurilor este de a achiziționa o măsuță de cafea ale cărei picioare să fie cilindrice (la Exotique puteți găsi o colecție impresionantă de măsuțe de cafea).

7. Pentru a atrage no­rocul în familie, folosiți o poză cu cei dragi în­tr-o ramă metalică și am­plasați-o în zona de Vest a livingului. Evitați imaginile ce transmit tristețe, vio­lență sau singurătate. De asemenea este bine să evitați și arta abstractă.

Și în luna septembrie vă aștept cu multe noutăți și oportunități, de care puteți beneficia numai în magazinele Exotique!

Pușa Hack
www.exotique.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?