Ne aflăm în mijlocul anului Maimuței de Foc, un an foarte interesant și “jucăuș”, gestionat de natura imprevizibilă a maimuței, dar și de inventivitatea și agerimea ei. Iată câteva sfaturi ce pot potența factorii succes și bunăstare în această perioadă:

  1. Acum este timpul pentru a agita lucrurile, de a crea o schimbare și de a găsi o altă cale. Preluați din energia și entuziasmul Maimuței și riscurile vor fi răsplătite. Chiar și cele mai ambițioase planuri pot avea succes.
  2. Cei născuți în anul Maimuței (…1956, 1968, 1980, 1992…) sunt inteligenți, creativi și foarte buni lideri. Indiferent de zodia în care sunteți născut(ă), păstrați-i lângă voi și succesul este asigurat.
    Dacă acest lucru nu este posibil, orice obiect sau figurină care întruchipează vioaia Maimuță poate oferi inspirație.
  3. Dintre toate cele cinci elemente, Focul înseamnă acțiune. Maimuța va face din acest an de Foc, anul în care nu mai există blocaje. Este timpul pentru a trece mai departe în compania spiritului activ al Maimuței.
  4. Este anul perfect pentru activitățile legate de afacerea ta. Nu ar fi rău să ai un suport pentru cărțile tale de vizită decorat cu o maimuțică “năstrușnică”, sau chiar și un suport pentru uneltele de scris.
  5. Simbol sacru antic, “Nu văd Răul, Nu aud Răul, Nu propovădui Răul” va poate da putere în moduri pe care nu le credeați posibile. O statuetă cu Cele Trei Maimuțe Înțelepte vă poate schimba viața pentru totdeauna, iar 2016 este cel mai oportun moment de a achiziționa una.
  6. Nativii Maimuță, Șobolan și Dragon sunt cei mai favorizați în acest an. Oportunitățile și inspirația sunt peste tot, iar visele mari la îndemână. Planificarea detaliată va atrage succes, deci fiți pregătit(ă) să lucrați din greu să aveți ceea ce meritați.
  7. Este de maximă importanță să creezi copiilor tăi un mediu propice dezvoltării și autodepășirii. Oferă-le în această perioadă un obiect “maimuțică” pentru a le susține creativitatea și imaginația.

Exotique vă oferă maimuțici de toate felurile, integrate în obiecte utile, ideale de a fi folosite în casă și la birou sau a fi oferite cadou. Vă aștept oricând la Showroom-ul din București.

Pușa Hack
www.exotique.ro

exotique-136-91-august2016