exotique-136-91-iunie2016

Când identifici o problemă în viața ta este foarte posibil ca remediile Feng Shui aplicate în casă sau la birou, să te ajute pentru a o rezolva.

Care sunt și cum funcționează aceste remedii? Iată câteva sfaturi:

  1. Apa este esența vieții. Corpul uman este în cea mai mare parte apă, de aceea orice obiect decorativ ce pune în mișcare acest element (o fân­tână de interior de exemplu), te va vitaliza atunci când trupul este slăbit. Zona de amplasare: E, S-E
  2. Ceasurile sunt excelente în a da ritm oricărui spațiu, ajutându-te să ți-l găsești și tu. Ceasurile aduc energie yang și sunt asociate cu elementul metal – este bine să conțină cât mai multe părți metalice și de preferat să fie cu pendul. Zona de amplasare: N-V
  3. Lumânările și candelele pun în funcțiune energia elementului foc. Dacă vrei să păstrezi sau să începi o relație aprinde / folosește 2 lumânări sau candele în zona de S-V sau N-E.
  4. Statuete: călugării, elefanții, din materiale cât mai valoroase, îți vor proteja casa. Locul de amplasare depinde de materialul din care sunt făcute și tipul de statuete. La Exotique va putem da informațiile precise.
  5. Clopoțeii de vânt, prin faptul că trimit vibrații sonore în jurul lor, pot mișca și dispersa energiile ce stagnează în zona intrării în casă. Folosește clopoței metalici în zona de S-V, N-E, V și N-V sau pe cei din lemn în zona de E, S-E și S a casei.
  6. Cristalele reflectă lumina soarelui, împrăștiind în jur o salbă de culori, aducând în felul acesta mai multă bucurie și energie yang într-o cameră întunecată. Zona de amplasare: V, N-V, N, E si S-E.
  7. Clopoțeii sunt o modalitate perfectă de a transmite propriul chi cât mai departe. Proiectează-ți visele în minte și sună din clopoțel pentru a le face cât mai puternice.

O colecție autentică de obiecte decorative cu efect de remediu Feng Shui poți găsi in magazinele Exotique.

Te aștept la un ceai!

Pușa Hack
www.exotique.ro