foto-planetLa prima aruncare cu privirea, iti trece prin minte un lucru: am nevoie de un aparat foto mai performant. Cu el faci totul. Poti lua un cadru asa cum il doresti sau poti sa filmezi la o calitate acceptabila. Sincer, am tot visat si eu acelasi lucru. Inca de acum 19 ani, de cânt am pus mâna pe prima camera de filmat adusa de unchiul meu tocmai din New York.

Am citit cât am reusit de repede manualul de utilizare si am iesit la filmat. Sigur ca initial am obtinut niste cadre care m-au uimit, insa din simplu motiv ca nu am mai vazut ceva scos de mâna mea. Acum, când privesc inapoi, imi dau seama ca daca ar mai fi existat cineva experimentat in afara manualului de utilizare al camerei, lucrurile s-au fi derulat mult mai repede.

Sigur, v-am impartasit o mica experienta din initierea mea. Acum realizez si produc de 7 ani emisiuni pentru posturi de televiziune. Am ajuns sa incerc si sa testez un numar chiar mare de aparate foto si camere video, sa inteleg diferenta intre ele. Sa realizez ce inseamna o camera cinematografica si de ce e asa de greu de lucrat cu ea, dar câta satisfactie iti poate da.

De asemenea, am realizat ca nu poti afla intotdeauna singur cum se face focul, mai ai nevoie si de câte un Prometeu care sa iti arate (acestia se numesc profesori in ale cinematografiei). Sigur, e foarte frumoasa aceasta lume, atragatoare, dar in acelasi timp foarte profesionista, exacta precum un ceas elvetian (daca nu s-a demodat prea tare comparatia). Dar sunt sigur ca daca aveti nevoie de o prezentare profesionala, nu are rost sa bâjbâiti, incercând când o solutie când alta.

Aveti nevoie de niste profesionisti sa se ocupe de prezentarea firmei, produsului sau evenimentului dvs. Aveti nevoie de incadrari cinematografice, de cadre aeriene, de interviuri prezentate in cel mai profesionist mod. Aveti nevoie de anii de experienta pe care noi vii putem oferi, de toate incercarile noastre reusite de-a lungul anilor, de toti clientii nostri multumiti, printre care cele mai mari complexe hoteliere din zona atât de frumoasa a Bucovinei.

Nu mai stati pe gânduri, imaginea inseamna totul. Va poate creste vânzarile, va poate schimba modul in care sunteti vazut pe piata, va poate propulsa direct in top. Faceti ceva mai mult decât sa va laudati la un prieten sau la altul. Acesta e sfatul meu: nu mai pierdeti vremea. Spargeti gheata cu cea mai tare prezentare a activitatii sau produsului pe care il oferiti ! Intrati chiar acum pe pagina noastra la sectiunea video pentru cele mai tari prezentari.

Steve – Stefan Sfichi
Movie Director & TV EditorManager&TVProducer
www.simplymind.com

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?