7feng

Cum acest an și cel care va veni (2016-2017) sunt ani de foc, vom vorbi de acest element.

Elementul Foc este unul foarte puternic, simbolizând energia vieții și inteligența interioară. Focul potențează entuziasmul, energia vitală, și abilitățile de lider. Iată de ce trebuie să știm să aducem acest element în căminul, biroul și chiar grădina noastră.

Iată cele 7 sfaturi:

  1. În Feng-Shui, elementul Foc este asociat sectorului Faimă și Reputație, fiind cheia vieții tale sociale, modul în care ești văzut în lume și capacitatea ta de a te conecta cu cei mai importanți oameni din viața ta.
  2. Forma simbolică a elementului este triunghiul, care evocă focul arzând vesel într-un șemineu. Folosește decorațiuni cu această formă pentru a-ți potența calitățile de lider la birou.
  3. O modalitate foarte bună de a aduce elementul Foc în livingul dvs. este cu evocarea lucrurilor vii: pielea, printuri de animale, obiecte de artă având ca subiect animale sau /și oameni, toate reprezintă natura caldă și socială a focului.
  4. Culoarea sa este roșu: o utilizare bine dozată în dormitor a accesoriilor roșii (o lampă cu abajur roșu de ex.) pot crea căldură instantaneu și pot aduce pasiunea de care ai nevoie.
  5. Elementul Foc este strâns legat de sănătatea ta emoțională: Focul este pasiune și entuziasm, și îi place să fie hrănit cu un râs bun în fiecare zi.
  6. În bucătărie elementul Foc este suprimat de elementul Apă. Pentru a întregi ciclul puteți introduce obiecte lucrate din lemn masiv (masă, scaune, decorațiuni).
  7. În grădină, un grătar îi poate strânge pe cei dragi în jurul focului. Mai practic și elegant decât un grătar tipic, cu linii simple și clasice, grătarul OFYR lucrează în armonie cu orice setare, de la țară la peluza chic, sau restaurant cu terasă.

Dragi cititori din Pipera, Corbeanca, Otopeni, Balotești, Snagov, vă aștept în showroom-ul Exotique cu alte mici secrete despre elementul Foc.

Pușa Hack
www.exotique.ro