zedansZedan’s este școala de dans ce își propune să îi aducă în lumea magică a dansului nu numai pe cei mici, plini de energie și entuziasm, dar și pe cei mari care doresc să învețe lucruri noi. Experiența noastră se observă în rezultatele cursanților la concursurile de dans, dar și în plăcerea cu care aceștia dansează.

Indiferent că ești la început de drum sau că dorești să performezi, îți propunem cursuri de hip hop, cursuri de dans sportiv, cursuri de balet, cursuri Insanity – antrenamente cardio pentru menținerea greutății, tonifierea
musculaturii și rezistența fizică. Nu ești sigur de cursul care ți se potrivește? Te invităm la o lecție demonstrativă și vei putea afla.

Maryam Zedan, Ramon și Cătălina Zedan sunt antrenorii școlii noastre, antrenori de renume în lumea dansului sportiv, dansatori profesioniști și campioni naționali la categoriile standard, latino-americane și 10 dansuri. Pentru aceștia dansul reprezintă nu doar o pasiune, cât și un mod de viață.

În cazul în care pregătești un eveniment important, organizăm spectacole de dans sportiv pentru diverse evenimente precum nunți, botezuri, zile onomastice, petreceri de sărbători sau petreceri de firmă.

Te invităm să dansăm împreună!

Maryam Zedan, Manager Școala Zedan’s Buftea
www.zedansclub.ro