logo_murray

Te relaxezi prin dans, la Arthur Murray!

ami_couple4cLa Arthur Murray Bucuresti, dansul de societate este mai mult decat o activitate de petrecerea a timpului liber intr-un mod placut. Este o cale catre optimism, buna dispozitie, recreere si eliminarea stresului.

Intr-un cadru deosebit, poti invata sa dansezi dansuri de societate precum Tango, Salsa, Vals, Foxtrot si multe altele, dupa o metoda perfectionata in cei peste 100 de ani de experienta a brandului Arthur Murray.

Prin imbinarea a trei tipuri de lectii de dans, lectii private, lectii de grup si sesiuni de party, sistemul Arthur Murray, unic in lume, face ca procesul de invatare a dansului sa fie distractiv, simplu si rapid.

Studioul de dans Arthur Murray Bucuresti este deschis intr-un spatiu premium in Nordul Capitalei, la et. 2 al cladirii din strada Nicolae Caramfil nr. 87.

In spatiul elegant in care se predau cursurile de dans de societate pentru amatori, vei descoperi ca dansul este o activitate cu beneficii imediate, atat pe plan fizic, cat si pe plan psihic si social.

Instructorii Arthur Murray urmeaza cu atentie metoda de predare a dansului dezvoltata de Arthur Murray insusi la inceputul secolului XX. Aceasta metoda este folosita cu succes in intreaga lume, in cele peste 280 studiouri Arthur Murray deschise in peste 23 de tari si garanteaza invatarea dansului in acord cu filozofia brandului „Fun, quick & easy!”.

Actorii de la Hollywood iau frecvent cursuri de dans pe platourile de filmare alaturi de instructorii Arthur Murray. Coregrafii celebre precum cele din Dirty Dancing, Shall we Dance sau Scent of a Woman poarta semnatura profesorilor scolilor de dans Arthur Murray din Statele Unite.

Vino si tu sa descoperi filozofia de dans a brandului Arthur Murray!

www.arthurmurray.ro

0722 876 876

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?