chiropracticFiecare dintre noi este stăpânul gândurilor sale. Acest lucru reprezintă puterea miraculoasă prin care totul devine posibil. Trebuie să învățăm să deținem controlul absolut asupra mecanismului nostru de gândire și să-l supraveghem în permanență. Gândurile noastre sunt într-o continuă activitate și constituie semințele pe care le plantăm pentru sănătate.

Puterea vindecării își are rădacinile în subconștientul nostru. Subconștientul nu este interesat dacă gândurile sunt bune sau rele, pur și simplu răspunde în conformitate cu natura acestora. El nu contrazice niciodată, ci acceptă mereu ceea ce afirmăm în mod conștient. Să nu uităm nicioadată: “corpul este produsul minții iar mintea noastră îl controlează”. Gândurile de iubire, pace, mulțumire, puritate, perfecțiune, promovează o sănătate radioasă deoarece corpul este asociatul minții. Fiecare gând, cuvânt sau emoție provoacă o vibrație în toate celulele corpului lăsând acolo o impresie adâncă.

Gândurile negative reprezintă otrava și stres asupra întregului organism. Omul își ia toate examenele din școala vieții în momentul în care reușește corelarea vindecării fizice cu cea mentală și spirituală. Numai așa progresează și se înalță spiritual pentru ca totul să fie o continua evoluție în bine. Factorul hotărâtor în vindecare este percepția individuală reflectată în gândurile pozitive. Dar, pentru a deschide poarta spre spiritualitate este nevoie să ridicăm cu efort și dăruire, piatră cu piatră, catedrala sufletului nostru. Astfel invățăm că iubirea ce accede spre evoluția spirituală ne poate purta pe aripile luminii, până la întâlnirea cu Dumnezeu. Toate aceste lucruri îl înnobilează pe om.

Dr. Vili
Chiropractic Center

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?