logo-dentalIn cadrul evenimentului de lansare a campaniei ”Iti pregatim zambetul pentru primavara”, initiata de Dental One, cei prezenti au putut face un tur al clinicii, au cunoscut echipa de specialisti si au putut testa o inovatie tehnologica pe care Dental One o pune la dispozitia pacientilor.

Este vorba despre ochelarii Samsung Gear VR 2015 Edition, care sunt disponibili in premiera intr-o clinica dentara din Romania. Acesti ochelari care transpun privitorul intr-o realitate virtuala pot fi folositi de pacienti pe durata tratamentelor stomatologice, pentru a se destinde. Acestia pot urmari videoclipuri 3D si imagini 2D, uitand practic ca se afla pe scaun la stomatolog. Achizitionarea acestor ochelari vine sa intareasca conceptul in jurul caruia este construita clinica Dental One, acela al relaxarii la stomatolog.

Pentru ca isi doreste sa aduca cele mai frumoase zambete pe chipurile femeilor din Romania, clinica Dental One a lansat un program de depistare a problemelor de estetica dentara. In cadrul campaniei ”Iti pregatim zambetul pentru primavara!”, clinica ofera un pachet gratuit de servicii de estetica dentara tuturor femeilor care isi fac o programare in perioada 1-31 martie.

Viziteaza www.facebook.com/dentalonecenter1/

Daca ai nevoie de mai multe informatii, sunt aici pentru tine!

Iti urez o zi plina de zambete!

Stefania Stroe
www.butterflymediagroup.ro