retro-logoMobilierul șic din alte timpuri de la Retro Boutique și-a găsit casa într-un loc de poveste: Vila Retro. Piese de mobilă cu patină, ceasuri de perete cu aer vechi, rame de poză înflorate și lămpi cu picior din lemn, toate sălășluiesc acum în frumoasa vilă interbelică de pe strada Constantin Georgian, nr. 5, București.

Vila Retro dă șansa celor care vor să pătrundă în lumea retro să vadă expuse produsele disponibile pe RetroBoutique.ro, magazin online lansat în 2011. Produsele ce se regăsesc în magazin sunt selectate din ofertele mai multor furnizori din Europa și Asia, dar mai ales din România, unde colaborarea s-a stabilit cu fabrici mici sau medii care păstrează meștesugul lemnului și au o viziune estetică comună cu cea a brandului Retro Boutique.

Conceptul adus de brandul Retro Boutique pe piața din România promovează propria viziune în domeniul amenajărilor interioare și pune laolaltă piese de mobilă, decorațiuni, corpuri de iluminat într-un ansamblu care să aibă coerență și o personalitate aparte.

Vila Retro a apărut natural într-un un spațiu privilegiat, un colț din vechiul București unde se regăsesc încă vile interbelice cu grădină și străzi liniștite cu tei.

Camerele vilei sunt amenajate cu mobilă din gamele clasice Retro Boutique: Odette, Incanto, Stillo. Cea din urmă este cel mai recent proiect al Retro Boutique, ce duce mai departe ideea de personalizare pe care o promovează brandul. Colecția de mobilier tapițat Stillo reunește piese finisate și tapițate după gustul clientului: scaune, banchete, taburete, fotolii. Mai departe, comode elegante, vitrine și birouri, scaune și fotolii italienești, dar și stofe pentru perdele și draperii într-o frenezie de culori sunt reunite sub acoperișul Retro Boutique.

Mai mult, colecțiile de mobilă clasică pot fi personalizate, alegând finisajul și feroneria, iar pentru scaunele și fotoliile Stillo există zeci de variante de stofe pentru tapițare care așteaptă să fie selectate.

Mansarda Vilei Retro este un spațiu deschis, fără compartimentări, unde pot fi admirate masivele grinzi din lemn de la 1930, proaspăt restaurate. Pentru amenajarea mansardei a fost folosit mobilier scandinav și industrial vintage. Tema decorului o reprezintă călătoriile, aici putând fi găsite reproduceri de hărți, machete de avioane, ba chiar și un ou de struț din îndepărtata Africa!

Cititorii revistei Nord Planet, din zonele Pipera, Corbeanca, Otopeni Balotești sau Snagov, care doresc să viziteze showroom-ul sunt invitați să-și facă o programare la numărul de telefon 0727 704 662 pentru o întâlnire cu consilierii Retro Boutique sau pot consulta magazinul online www.retroboutique.ro.