Viața de părinte este plină de momente extraordinar de frumoase. De la primele clipe împreună cu cei mici, la primele cuvinte și până când încep să exploreze singuri, părinții sunt alături la fiecare pas și cu fiecare gest.

Cu toții știm că primele 1000 de zile reprezintă una dintre cele mai emoționante perioade din viața unei familii. Știm, de asemenea, că aceasta este o perioadă foarte importantă pentru dez­voltarea sănătoasă și echilibrată, pe termen lung, a copiilor, în special din punct de vedere nutrițional. De aceea, acum apar cele mai multe întrebări, care necesită sfaturi bune și un suport real.

Ca părinți, fie că este vorba de trăsăturile fizice, de personalitate, vestimentație sau de a fi în pas cu ultimele trenduri, încă din primele momente petrecute împreună, tindem să căutăm asemănări între noi și puiuții noștri. Totuși, un lucru este cert: oricât de mult ne-ar semăna, stomăcelul lor este diferit. Iar noi trebuie întodeauna să le oferim o alimentație adaptată vârstei.

Noi, Nestlé, suntem aici să te ajutăm să afli mai multe și să înveți despre alimentația copilului tău! Din 2017 am inițiat o serie de emisiuni online, despre alimentația copiilor cu vârsta mai mare de un an.

Acestea abordează diferite subiecte, de la cum funcționează stomăcelul lor, la nevoile complexe specifice acestei perioade, la deficiențele nutriționale ale copiilor de vârstă mică, micronutrienții și macronutrienții necesari dezvoltării sănătoase, și până la alergiile specifice vârstei și cum pot fi ele prevenite.

La fiecare dintre aceste emisiuni am avut drept invitați un părinte celebru, care să vorbească despre experiența nutrițională cu puiuțul său, dar și un medic specialist care să ofere recomandări adecvate, despre subiect.

Mai mult, la fiecare emisiune, medicii au putut răspunde și la întrebările venite din partea privitorilor de acasă, sub forma unor comentarii.

Descoperă toate emisiunile pe www.primele1000dezile.nestlebaby.ro/lapte/conferinte!

Nestlé ajută următoarea generație de copii să își dezvolte potențialul și să trăiască sănătos, prin furnizarea de soluții nutriționale de înaltă calitate, inovative și dovedite științific și prin educarea părinților în primele 1000 de zile, cele mai importante din viața unui copil.

Descoperă produsele din gama Nestle Infant Nutrition la Bebe Market Otopeni
Telefon 0770 120 043
www.bebeotopeni.ro
Calea Bucureștilor 252, Otopeni IF