malika

Primăvara, anotimp al noilor începuturi, a revenit. Acest lucru înseamnă ca avem o nouă oportunitate de a ne bucura de culori și de strălucirea soarelui! Zona noastră, Corbeanca, Pipera, Otopeni, Balotești, s-a trezit la viață și acum este momentul să ne oprim o clipă și să profităm de acele lucruri care ne bucură sufletul și pe care le putem dărui și celor din jurul nostru, cu un zâmbet cald, creând momente ce se vor transforma în amintiri frumoase.

În această perioadă se apropie cu pași repezi Sărbătorile Pascale – un moment deosebit al anului, în care ne putem bucura de prezența celor dragi alături de noi. Această frumoasă sărbătoare creștină are o importantă semnificație, poate cea mai importantă de pe parcursul unui an – cea a renașterii. Astfel, fiecare dintre noi putem renaște și ne putem orienta către noi începuturi, către noi oportunități frumoase, păstrând în suflet bucuria de a împărtăși toate aceste momente minunate cu cei apropiați.

Între timp aici, la Malika Boutique, am cunoscut numeroși oameni deosebiti din comunitatea noastră și ne bucurăm de acest lucru pentru că ne permite să căutam acele cadouri și acele obiecte care sunt speciale, care sunt dăruite cu drag și primite cu entuziasm.

De asemenea, avem bucuria de a descoperi permanent oameni tineri, frumoși și deosebit de talentați, care creează lucruri excepționale, chiar aici, în țara noastră. Cu fiecare parteneriat nou stabilit, găsim o sursă inestimabilă de talent romanesc, care se dezvoltă permanent și care este exprimată în toate formele.

Fiecare obiect pe care îl găsiți la Malika Boutique este creat cu pasiune și suflet, iar apoi este ales cu atenție, pentru a aduce frumosul aproape de voi, în fiecare zi și pentru fiecare ocazie.

Vă suntem alături și vă dorim o primavară frumoasă, senină și colorată!

Mădălina Ioan
Malika Boutique
Paradisul Verde, Corbeanca
0744 770 588
facebook.com/malika.d.boutique