logo-edulierAsociația Edulier Corbeanca a încheiat cu succes Campania umanitară Caravana Copilăriei, destinată celor 200 de copii ce locu­iesc în satul natal al lui George Enescu, Liveni, în județul Botoșani.

Ce a însemnat Caravana copilăriei?

O campanie umanitară ce a adus bucuria zilei de 1 iunie 2016, unor copii din zone uitate de lume, inimi, suflete.

Traseul desfășurat de caravană: București – Botoșani – Liveni – București.

Activitățile au fost următoarele: un eveniment destinat exclusiv copiilor din cele 2 grădinițe și o școală (pictură pe față, modelat baloane, jocuri și concursuri, premii și daruri), urmat de donații de materiale didactice și jucării pentru acestea. Caravana a continuat cu donații de alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru familiile nevoiașe din sat.

Persoanele sau companiile care doresc să se alăture unor astfel de activități pe viitor sau să ne sprijine, pot afla mai multe informații de la noi, contactându-ne pe Facebook EDULIER.RO și pe blog eduliercorbeanca.wordpress.com

Edulier (www.edulier.ro) este o asociație non-profit ce are în centrul preocupărilor sale educația. Astăzi, Edulier înseamnă 11 proiecte implementate în beneficiul comunității, 50 de voluntari implicați, 100% voluntariat, peste 10.000 ore de volunta­riat, peste 500 copii care au primit daruri de Crăciun, 627 copii care au primit ajutor de Paște, peste 450 de copii trimiși la școală în 2015. Ne derulăm programele și atelierele non-formale în Corbeanca, Periș, Bălteni, Buriaș, Balotești (Ilfov), Ciocănari (Dâmbovița), Ograda (județul Ialo­mița), București, Daia (județul Giurgiu). Anul 2016 reprezintă încă o premieră, deschiderea primului Centru pentru copiii cu TSI (dislexie, discalculie, disgrafie) din România.

Echipa Edulier