ella-web

Odată cu noul an scolar, Ella Musica inaugurează un centru de pregătire artistică, destinat atât copiilor, cât și adulților! După primii ani de activitate, în care am pornit la drum într-un spațiu mic, dar primitor, cu drag vă anunțăm ca din luna octombrie ne vom întâlni într-un nou sediu, la fel de primitor, dar de această dată mult mai mare, perfect pentru activitățile pe care urmează să le desfășurăm. Pentru că acum spațiul ne permite, vom introduce cursuri noi, precum canto, chitară, percuție, balet, street dance etc.

Și pentru că ne-am gândit și la părinți, nu doar la copii, ne vom muta în Paradisul Verde, iar cei ce locuiesc în zona de nord (Corbeanca, Pipera, Otopeni, Balotești,
Snagov etc.) nu mai sunt nevoiți să piardă ore în șir prin aglomerația din oraș!

Clubul de Arte “Ella Musica” este în primul rând un proiect născut din dragoste – dragostea pentru teatru, muzică, dans, dragostea pentru artă, dar mai ales dragostea pentru copii! Este un vis devenit realitate! Acesta oferă noi orizonturi de creație și cultură pentru copilul dumneavoastră, într-un mod profesional și în baza unei experiențe de succes.
Echipa “Ella Musica” reunește profesori de specialitate, tineri și dedicați, care au ales să dăruiască din cunoștințele și experiența lor tuturor celor care pășesc pragul acestui centru de pregătire.

Un profesor nu este un simplu profesor. Este un etalon și un mentor pentru copil, contribuind astfel extrem de mult în formarea acestuia ca om!
Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

Pentru detalii și înscrieri: 0753 459 380
Facebook: EllaMusicaCorbeanca