IMG_7991

Evenimentele sunt ade­văratul start spre consolidarea relațiilor intracomunitare atât de importante pentru descoperirea binelui colectiv.

Vă așteptăm cu mic cu mare la târgul de chilipiruri Corbeanca Yard – Sale & Bargains, prima ediție, sâm­bătă și duminică, 9-10 mai, la Casa Tineretului din Ostratu Corbeanca.

IMG_8025Aduceți de prin gos­po­dărie obiecte care nu vă mai folosesc, în stare bună, pe care le puteți vinde sau schimba. Va fi o super distracție, îți vei cunoaște vecinii, vei lua parte la viața comunității, vei socializa, iar copiii vor participa la activități distractive și educative.

Vom urmări demon­strații de educație canină făcute de echipe canine și voluntari cu câinii lor, vom învăța zumba, yoga, vor face cycling și alte activități recreative.

Am fost contactați de mulți doritori de Yard-Sale dar care nu au încă “curajul” să participe. Crede-ți-mă că nu este nimic dezonorant, dimpotrivă!

Este un motiv decent de întrunire a comunității, de a face profit din lucrurile care nu-ți mai folosesc, de distracție și de aplicare a celor 3 R: reciclare, re­folosire, reutilizare. Vom organiza câte o ediție de Yard Sale & Bargains în fiecare lună, ca orice comunitate care se respectă.

Sâmbătă, 16 mai, Cor­beanca va fi asaltată de caravana vehiculelor de epocă, care va defila în formație de la DN1, parcarea McDonald’s, orele 1100, până la noul centru comercial amplasat lângă Mega Image 2, care va fi și inaugurat cu această ocazie cu șampanie, confetti și multă lume. Oricine poate să admire mașinile, să-și facă fotografii și să admire exponatele care fac parte din patrimoniul tehnic național. Corbeanca Old-Cars Pic-Nic se va termina cu un picnic colectiv, la Conacul Petrești, un­de participanții vor veni cu coșurile pregătite cu bunătăți, pe care le vom savura în cel mai autentic stil câmpenesc. Corul de copii Sunetul Muzicii ne va încânta cu un mic concert într-un decor plăcut și în­cărcat cu savoarea vremu­rilor de demult.

Luna Mai se va încheia cu un spectacol organizat de Primăria Corbeanca, du­minică 31 Mai, începând cu orele 1700, la Casa Tine­retului – Ostratu, cu un spectacol de dans și cu un concert susținut de Corul Sunetul Muzicii, în jurul orei 1830.

De 1 Iunie urmăriți marea provocare. Cu ocazia Zilei Copilului vom orga-niza o tabără de o zi, prin pădurea Tamași, însoțiți de o echipă de specialiști în dresaj, conduși de Cristian Negoiță, dog trainer EDDK 9. Vom urmări câinii lor într-o expediție de căutat comori ascunse (treasure hunt) și alte aventuri care ne vor ține cu sufletul la gură.
Vă așteptăm pe toți să ne distrăm și să petrecem împreună!

Anca Duma
ankainvest5@gmail.com
Facebook/corbeancaevents

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?