Se poate spune ca principalul scop al unui om in viata este sa intâlneasca fericirea. Multi ar spune ca nu este adevarat, dar oi-ar da seama de conflictele unei astfel de afirmatii imediat. Fericirea este oferita ca pe tava tuturor celor care doresc s-o obtina. Acestea sunt lucruri ce le auzi constant in jur. Mai putini sunt cei care iti spun ca ai nevoie de o foarte mare incredere in tine pentru a reusi sa obtii tot ceea ce iti doreoti oi in acelasi timp, sa atingi fericirea despre care se tot vorbeste.

fotoUneori am impresia ca nu stiu foarte multe, dar un lucru il stiu cu siguranta: sa fac ce imi place. Pentru a ma putea face inteles mai bine, trebuie sa facem cunostinta. Sunt Stefan, prietenii imi spun Steve. Cred ca fericirea incepe de la cele mai simple lucruri: de la o floare scaldata in lumina soarelui la apus, se regaseste intr-o piatra ridicata de jos de un copil ce o considera cea mai tare si mai de pret jucarie, in inima oamenilor, daca este sadita. Acesta este motivul pentru care am considerat ca asta imi doresc de la viata.

Vreau sa fiu fericit surprinzând stropul de fericire din tot ceea ce ne inconjoara. Astfel, am ajuns sa fac ceva ce mai putini fac. Sa surprind emotiile din jur. Emotiile pot fi usor suprinse in imagini si sunet. Lucruri fenomenale poti vedea, atunci când lasi inima sa-ti spuna ce sa urmaresti, ce sa asculti. Nu am crezut ca cineva poate ajunge sa faca pe multi altii sa viseze.

La inceput mi se parea destul de greu sa fac asta pentru un singur individ. Cu timpul mi-am dat seama cât de important este orice sentiment. In acelasi timp am sa ai incredere totala in propriile sentimente si idei, pentru ca doar asa le poti transmite si celorlalti. Iar daca aceste sentimente sunt pure, atunci cu siguranta vei putea da fericire mult mai multor persoane si o data cu asta, vei intelege o data in plus ce este si cum poate fi mentinuta.

Poate v-am facut putin curiosi si de celalalt cuvânt din titlu: imaginile. Aici intervine partea frumoasa a ceea ce fac. Fac filme… De tot felul: documentare, de scurt metraj, prezentari de produs si firme. Intr-un film, conteaza cel mai mic detaliu. Din acest motiv v-am spus ca poti atinge fericirea. O poti atinge facând ceea ce iti place. Imaginea, alaturi de sunetul dintr-o scena sunt foarte importante. Alaturi de sentimentele care vrei sa le transmiti, poti realiza lucruri uimitoare, poti invata indivizii, ii poti ghida si de multe ori, daca iti doresti asta, ii poti face fericiti. Se intâmpla sa auziti ca fericirea este trecatoare. Ei bine, nu este, doar isi schimba forma si din acest motiv, trebuie sa reiei cautarea. Asadar, va doresc fericire indelungata!

Steve – Stefan Sfichi
www.simplymind.com

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?