neby

Neby Fitness Club este cel mai nou și avangardist fitness boutique din zona de Nord a Bucureștiului.

Cu panorama spre lacul Băneasa, într-o locație spectaculoasă, Florin Neby, campion mondial la gimnastică și maestru emerit al sportului, aduce sub cupola clubului amintit cele mai eficiente metode de antrenament și transformare corporală.

Mărturie stau sutele de persoane ce au reușit ca prin intermediul și cu susținerea specialiștilor clubului, să scape de surplusul kilogramelor și să își tonifice corpul în cel mai plăcut, rapid și sănătos program de transformare corporală, Become Fit.

Neby Fitness Club pune la dispoziție mai multe variante de abonament, special adaptate nevoilor tale, cu numeroase facilități incluse.

Sala este dotată cu aparate de ultima generație, iar antrenorii clubului sunt foști sportivi de performanță, antrenați să ofere tot suportul necesar pentru ca tu să obții cele mai bune rezultate. Nu este nevoie de mai multe drumuri pentru rezolvarea problemelor de greutate: nutriționistul clubului îți va oferi cea mai bună consultanță, va întocmi un plan alimentar adaptat nevoilor tale și te va monitoriza pe tot parcursul transformării tale! Trainerii îți vor personaliza antrenamentele, de asemenea se vor ocupa și de partea motivațională!

Invităm cititorii Revistei Nord Planet din Pipera, Corbeanca, Otopeni, Balotești, Snagov, să devină parte a marii familii Neby Fitness Club!

Garantăm cea mai sănătoasă investiție pentru corpul tau!

Echipa Neby Fitness Club, Băneasa
www.neby.ro