hotul-de-cartiNe-am hotarat, deloc subit, ca sapatamanal sa avem pentru dragii nostri prieteni din Nord cateva idei legate de carti si filme. Dincolo de orice alte activitati, nu este deloc rau daca mai si reusim sa citim cate ceva. Despre filme o sa comentam mai putin, o sa le semnalam pe cele la care merita sa ajungeti. Da, militam expres pentru vazutul filmelor la cinematograf! Cu popcorn, pepsi si prieteni, mersul la un film este un excelent prilej pentru socializare. Daca si filmul este unul bun, atunci chiar putem spera ca vom avea o seara perfecta!

Intorcandu-ne la carti, citeam la prietenii de la bookuria ca „Hotul de carti”, de Markus Zusak ramane in topul preferintelor in luna mai. Am citit cartea, am vazut chiar si filmul (vi-l recomand din totata inima). Subiectul este excelent, scriitura nu este deloc complicata, povestea curge foarte interesant.

Este una dintre cartile acelea care ne raman in minte pentru mult timp, poate si din cauza ca trateaza un subiect precum atrocitatile pe care le aduce un razboi in viata oamenilor.

Daca sunteti curiosi ce alte carti au citit romanii in luna mai, va invitam sa vedeti aici topul complet.

Lectura placuta!

Bogdan Cercel

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?