Omer, un băiețel de naționalitate turcă nu împlinise nici un an când medicii l-au diagnostificat cu insuficiență cardiacă. Medicii au constatat că singura salvare a lui Omer este un transplant de inimă.

micutulTimp de 3 săptămâni s-au făcut teste, părinții găsind speranță într-o clinică din Germania. Intervenția chirurgicală a fost considerată un succes, dar cu riscul ca în 5-10 ani acest transplant poate recidiva în-tr-un cancer. Însă, după doar 2 luni situația s-a agravat, corpul lui Omer nu a acceptat transplantul și au început să îi administreze medicamente puternice pentru a susține sistemul imunitar să se lupte cu corpul străin.

Datorită acestor medicamente sistemul imunitar i-a fost slăbit și au generat cancer la creier și stomac. Un nou diagnostic pus de medici a fost meningită, care l-a paralizat pe partea dreaptă a corpului, iar micuțul Omer a intrat în comă timp de 3 săptămâni.

Pentru a putea supraviețui s-a decis un transplant de măduvă osoasă pe care a donat-o mama lui Omer.
Acum băiețelul se simte mai bine și poate sta în picioare.

Lupta pentru viață este cu atât mai grea cu cât părinții și-au vândut locuința pentru a putea face față costurilor tratamentelor. Până în prezent au plătit 320,000 de euro și mai au o datorie de 200,000 pentru costurile de spitalizare, iar până în prezent s-au strâns 45,000 Euro.

Fac apel la oricine poate ajuta pentru ca micuțul Omer să nu își trăiască copilăria în spitale și să îi readucem zâmbetul pe buze unui suflet nevinovat. Pentru alte detalii despre acest caz al bunilor mei prie-teni, mă puteți contacta.

Sărbători Pascale fericite!

Hayrettin Cetinturk
Corbeanca
0761 133 156

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?