arthur-murrayTi s-a intâmplat sa privesti actorii preferati executând coregrafii in filme si sa te surprinzi dorindu-ti sa poti dansa si tu ca ei? Cu siguranta crezi ca actorii au petrecut ore in sir la repetitii, insa in realitate, este mai simplu decât crezi. Si tu poti invata in doar câteva ore, sa dansezi coregrafii spectaculoase din filmele preferate. Coregrafiile din filme sunt specialitatea Arthur Murray!

Instructorii scolii de dans Arthur Murray, sunt pregatiti sa predea intr-un stilul unic, dansuri celebre din filme de referinta precum Dirty Dancing, Shall we dance sau Scent of a Woman. La origine, aceste coregrafii au fost concepute chiar de catre instructorii studiourilor Arthur Murray. Dans cu Parfum de femeie Dansul din Scent of a Woman, de exemplu, poate fi invatat in 8-10 lectii private la Arthur Murray.

Tangoul executat de Al Pacino si Gabrielle Anwar in Parfum de femeie este memorabil, considerat unul dintre cele mai intense momente de dans din istoria cinematografiei. Tangoul este unul dintre cele mai frumoase dansuri, caracterizat de miscari bruste si dramatice. Multi dansatori il considera o provocare. Mersul in staccato, obtinut prin intârzierea miscarii de apropiere a piciorului face din acest stil de dans unul foarte pasional.

Pasii de Tango Argentinian pot fi combinati cu success cu cei din tango-ul clasic. In coregrafia din Scent of a Woman instructorii Arthur Murray au pornit cu elementele de Rock Step, Basic si Promenade, combinate cu Deep-uri si miscari simple, menite sa arate ca tango-ul poate fi dansat de oricine si oriunde, fara teama ca ar putea gresi. Shall we dance? Coregrafia pentru dansul dintre actorii principali Jenifer Lopez si Richard Gere este facuta tot pe miscarile de tango la care au fost adaugate elemente din Tango Argentinian, dar si elemente din balet sau Latino, stil care ii este foarte familiar lui Jenifer Lopez.

Au folosit multe piruete pentru a reda viteza si dramatismul dansului, iar pentru a creea emotia, au introdus atingeri si chiar miscari din Rumba. Dans usor de executat datorita rolului de incepator al lui Richard Gere, poate fi invatat in 6-8 lectii private cu instructorii Arthur Murray.

Dirty dancing, uluitor! Daca provocarile te inspira, afla ca si dansul memorabil din Dirty Dancing a fost executat tot de instructorii studiourilor Arthur Murray. Priza fascinantă in care Patrick Swayze isi ridica partenera deasupra capului este o imagine de referinta pentru lumea dansului, dar si a cinematografiei. Dansul executat de cei doi are la baza mambo si poate fi invatat in 12-15 lectii private, având o dificultate ceva mai ridicata fata de cele doua dansuri prezentate mai sus. Vino la Arthur Murray Bucuresti sa dansezi si tu ca in filme!

www.arthurmurray.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?