foto-erasmus

Asociația SolidDar din Otopeni împreună cu lucrători de tineret din Spania, România, Italia și Bulgaria au antrenat marți, 28 Iulie, zeci de copii din familii cu posibilități materiale reduse în activități recreative, cu scopul învățării regulilor de igienă.

Au oferit cadouri la final, au primit îmbrățișări și multă emoție. Au fost apoi primiți în casele copiilor, pentru scurte discuții cu părinții.

Acțiunea e parte din cursul “Wash Away the Barriers!”, de formare a lucrătorilor de tineret europeni interesați să dezvolte competențe în aria interacțiunii cu persoane din categorii dezavantajate.

La finalul trainingului (23 Iul-2 Aug), tinerii au dovedit că și-au îmbogățit cunoștințele despre metode non-formale de lucru, prin realizarea de planuri de acțiune pentru comunitatea din care provin.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul “Erasmus+”.

Invităm toți locuitorii din zona de Nord, cititori ai Revistei Nord Planet distribuită în Pipera, Corbeanca, Otopeni și Balotești, să îndemne copiii din familii cu posibilități materiale reduse să participe la acest gen de activități recreative, în scopul învățării regulilor de igienă.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?