yard-sale-OKS-a împlinit aproape un an de când ne-am pus forțele și bună credință în sprijinul comunității în care trăim. Am făcut pași timizi dar rezultatele încep să apară.

Luna mai va fi bogată în evenimente menite să ne scoată din casă pentru a ne cunoaște mai bine, să povestim, să ne distrăm și să socializăm în mediul real, nu doar pe FB.

Ne-am gândit, ce-i drept trăgând cu ochiul la alții, să organizăm un Yard-Sale sau Garage-Sale, o vânzare de lucruri personale care nu-ți mai folosesc, dar care altora le pot fi de trebuință.

Un mare Yard-Sale de primăvară, eveniment de tip comunitar destinat familiei în totalitate, cu activități distractive pentru copii și scotoceală după chilipiruri, pentru părinți. Vă invităm să aduceți fiecare obiecte diverse care nu vă mai sunt de folos cu condiția să fie în stare bună.

Haine de damă sau de bărbați, hăinuțe pentru copii, cărți, accesorii, obiecte de bucătărie, decorațiuni interioare, electrocasnice mici, jucării, mobilier sau scule pentru grădinărit sunt binevenite și își pot găsi noi proprietari.
Yard-Sale-ul este o modalitate de a prelungi ciclul de viață al unui produs, reducând astfel deșeurile. Prin refolosire, reciclare, redistribuire protejăm mediul și reducem consumul exagerat de bunuri.

IMG_7796Vă așteptăm în weekend-ul din 9-10 mai, la Casa Tineretului din Ostratu, să ne distrăm, să socializăm, să-i punem pe copii să se implice în diferite activități amuzante și educative și, de ce nu, să scotocim după chilipiruri în aer liber la o bere și un barbeque.

Evenimentul următor, Corbenaca Old – Cars Pic – Nic, va fi absolut inedit și spectaculos. Va fi o paradă cu 25 de vehicule de epocă care vor defila prin Corbeanca de la Prisma până în Paradisul Verde spre deliciul copiilor și al părinților. Vom lua 25 de doritori să facă o plimbare inedită cu un vehicul de epocă, cu o singură condiție: să vină cu un coș de picnic.

Vom reface traseul din Paradisul Verde până la Conacul Petrești, situat în spatele magazinului Hornbach, unde va avea loc picnicul. Intrarea liberă.

Conacul Petrești a aparținut familiei Celibidache și aici se țineau, în perioada interbelică, petreceri câmpenești în cel mai autentic stil românesc.

Deci, nu uitați, 16 mai, Corbeanca Old – Cars Pic – Nic. Mulțumim Clubului Vehiculelor de Epocă și Primăriei Corbeanca pentru sprijin în realizarea celor două evenimente.

Vă așteptăm să vă înscrieți ca expozanți la Corbeanca Yard-Sale & Bargains, ediția de primăvară, la 0734 384 866, ankainvest5@gmail.com sau pe www.corbeancanoastra.ro.

Anca Duma

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?