corbeanca-autumn-bazaarDe obicei rubrica mea se numea “vorbe despre comunitate”! Acum i-aș spune “fapte pentru comunitate”!

Căci făptuirăm ceva, în anul care trecu, de când am început acest periplu prin comuni­tatea noastră!!! O călătorie a cunoașterii, a descoperirii unei lumi nebănuite, cu oameni faini și copii frumoși și puși pe șotii!

Credeam că pu­tem fi ca în filmele americane, unde comunitatea este un organism viu care intervine benefic în viețile membrilor săi!!! Dar mai avem ceva de mers, până atunci!!! Comunitățile sunt importante pentru că respectă funcția naturală de creștere a vieții. Oamenii când se pun în comun cresc mai repede, contribuie la dezvoltare pe toate planurile și sunt în armonie cu natura și universul. Când omul este singur are mai puține șanse de succes, este mai puțin productiv. Pentru ca via­ța să-și urmeze regulile are nevoie de acest vector de creștere care este comunitatea.

Mi-aș dori ca tot ceea ce am făptuit timp de un an să nu rămână undeva, suspendat, ci să trezească sentimentul că toți aparținem unui mic univers care ne dirijează viețile. Pentru asta vom continua să vă facem să socializați, să vă împrieteniți cu vecinul de vis-a-vis, să vă vedeți și să petreceți cu prietenii la vreun eveniment care are loc aici, lângă voi.

V-am pregătit o surpriză de toamnă, în weekend-ul 19-20 septembrie. Marele târg de toamnă, Corbeanca Autumn Bazaar 2015, se anunță un eveniment de anvergură care întrunește artiști și artizani locali și din București, care vin să vă prezinte produse lucrate cu suflet și pasiune pentru frumos. Să nu-i dezamăgim și să venim în număr cât mai mare, pentru a-i recompensa pentru faptul că ne sunt oaspeți. Și avem și o premieră: locul de întâlnire este centrul comercial Moara Corbeanca, pe care, prozaic, l-am putea numi centru comercial de proximitate pentru comerț și socializare. Și nu uitați, este construit de un om care crede în visul lui de a oferi comunității oportunitatea de a se întâlni într-un loc frumos și util atât pentru voi cât și pentru copiii voștri. Și care face legătura între vechea moară și contemporaneitate! Și vraja vremurilor de demult nu trebuie să dispară!!! Așa că, vă așteptăm cu mic cu mare să ne întâlnim la Corbeanca Autumn Bazaar, sâmbătă și du­mi­nică, 19-20 septembrie, la Moara Corbeanca.

La bună vedere,

Anca Duma
ankainvest5@gmail.com
Facebook/corbeancaevents

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?