Corbeanca_Christmas_BazaarDragi prieteni,

A mai trecut un an de căutări și eforturi depuse cu credința că facem ceva bun, ceva bun pentru noi toți!

Nu ne vom opri, deși am fost tentați, de mai multe ori.

În periplul nostru am întâlnit și oameni extraordinari, de aceea, continuăm.

Deși am fost profund răniți sufletește de momentul Colectiv, am înțeles că solidaritatea și credința trebuie să ne definească. Această credință trebuie să primeze și în comunitatea noastră. Drumul este abia la început, modelarea sufletului spre dăruire și solidaritate înseamnă bogăție.

Nu putem trece peste magia Crăciunului fără să aducem bucurie și lumină în comunitatea noastră.

Corbeanca Christmas Bazaar ne va aduna în jurul bradului de Crăciun în weekendul 12-13 Decembrie, în aer liber, la complex comercial Brutăria din Sat 2.

Veți găsi în cortul Moșului multe minunății pe care le puteți oferi cu dragoste celor apropiați. Copiii se vor distra, se vor juca, vor cânta colinde, se vor întâlni cu Moș Crăciun, iar părinții și bunicii se vor încălzi cu o cană de vin fiert și cu multe bunătăți de sezon, gătite ca la mama acasă.

Nu uitați! Bucuria Crăciunului trebuie s-o simțim cu toții, inclusiv copiii aflați în suferință la clinica de oncologie pediatrică a Spitalului Fundeni.

Puteți aduce pentru ei jucării și cărți ca daruri de Crăciun în cadrul acțiunii umanitare “Donați O Jucărie Pentru Copiii De La Oncologie”.

Gândul celor buni din Pipera, Corbeanca, Otopeni, Balotești îi va ajuta să învingă boala și să devină copii veseli, ca și copiii noștri.

Vă mulțumesc dragilor și vă aștept împreună la sărbătoarea Crăciunului!

Anca Duma – Corbeanca Events
dumaanca@yahoo .com

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?