kidolinoVacanța de vară este în toi, cei mici au acum la dispoziție trei luni de voie bună și libertate.

Pe cât de lungă este vacanța copilului, pe atât de multe idei distractive trebuie să ai în minte pentru a-l menține activ și ocupat tot sezonul cald. Nu vă gândiți numai la excursii costisitoare peste mări și țări. Sunt o mulțime de activități de vară creative și ieftine cu care vei alunga orice urmă de plictiseală care îndrăznește să iasă în calea prichindelului tău.

Plimbările cu rolele. Scoate rolele copilului din debara și provoacă-l la câteva ture de parc. Bătaia cu apă. Fie că e vorba de stropit, de bătaia cu pistoale cu apă sau de o bălăceală sănătoasă în piscină, micuții se bucură de răcoarea pe care le-o oferă această îndeletnicire. Nu vă temeți să fiți jucăuși! Copilul va aprecia imediat implicarea dvs, ceea ce vă va apropia și mai mult unul de celălalt.

Vacanța este și un bun prilej de a-i îmbogăți copilului cultura generală, de a-l provoca la activități noi, care să îi stimuleze creativitatea și să-i sporească încrederea în sine.
Curiozitatea este starea generală a copiilor. Încurajați-i să caute răspunsuri la toate întrebările, să încerce toate acele lucruri care le-au stârnit interesul pentru a reuși să-și descopere pasiunile și aptitudinile.

Situat în zona de nord a Bucureștiului, Kidolino propune un program de vară care îmbină în mod cât mai atractiv activitățile educaționale cu acti­vități de divertisment, joc și mișcare, astfel încât copilul să rămână cu cele mai frumoase amintiri de vacanță. Programul Școlii de Vară Kidolino va sta sub semnul Creației, punând accent și pe familiarizarea copilului în vederea unei educații ecologice, prin responsabilizarea acestuia de a procura materiale reciclabile și transformându-le în obiecte ce vor avea alte întrebuințări: haioase, utilitare sau decorative.

Și pentru a ne cu­noaște mai bine, Kidolino îi invită pe copiii din Corbeanca, Otopeni, Balotești și Pipera să sărbătorim Ziua Franței în cel mai creativ mod cu putință. Am pregătit un atelier în stil parizian cu multe surprize și voie bună! Participarea se va face doar pe bază de înscriere!

Ioana Cosmescu
Ioana.cosmescu@kidolino.ro
Facebook/kidolino

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?