_WorldClass_20151123_0337Teoria conform căreia ești mai puternic dacă ai pe cineva a­proa­pe se aplică și în sport. Let’s Go You este programul World Class care aduce aproape de tine – fizic, dar și virtual, printr-o aplicație, pe e-mail și SMS – o echipă întreagă de specialiști. Ei vor avea grijă ca drumul spre o viață mai sănătoasă și echilibrată să fie mai ușor de urmat. Iar la final să poți spune: „Sunt 100% voință!“

Totul într-o aplicație

Unul dintre elementele noi în acest an este aplicația Let’s Go You. Ea îți va oferi 24/7 toate informațiile despre planul alimentar, antrenamente și îți va oferi posibilitatea să comunici în permanență cu antrenorul personal. În secțiunea de nutriție, vei avea sugestii pentru fiecare masă, rețeta aferentă și opțiunea de comandă online a meniului de prânz. Iar în cea cu antrenamente, pe lângă programul pentru fiecare zi cu explicațiile necesare, vei avea și un video pentru fiecare exercițiu.

Plan de nutriție „made to measure“

Let’s Go You vine și cu un plan de nutriție „made to measure“, creat de nutriționistul Cristian Mărgărit și adaptat preferințelor tale: fie că îți place carnea sau ești vegetarian, iubești nucile sau ești alergic la ele etc. Vei avea informații și sugestii atât pentru mesele principale, cât și pentru gustări. „Sportul făcut inteligent are numeroase beneficii, dar presupune și un stres pentru organism. Vrem să avem energie în timpul antrenamentelor, apoi o refacere bună și rapidă, așa că e esențial să ne hrănim corect, în funcție de scopul avut“, spune Cristian Mărgărit.

Mâncarea sănătoasă vine la tine

Cum îți ziceam, aplicația Let’s Go You nu îți oferă doar un plan nutrițional personalizat, ci și trei opțiuni pentru mâncare: fie ți-o alegi după recomandările nutriționale (cantitate de proteine, carbohidrați, fibre etc), fie prepari un anumit produs după rețeta dată, fie comanzi mâncarea, direct din aplicație (!) de la Yellow. Trei variante pentru ca tu să faci alegerea sănătoasă.

worldclass-logoAntrenamente personalizate

Un alt element esențial în Let’s Go You este planul de antrenament focusat, la fel ca cel de nutriție, pe tine. Conceptul de training și exercițiile poartă semnătura lui Julio Papi, Product Manager World Class. Odată intrat în Let’s Go You vei primi un program conform obiectivelor tale: de slăbire, de creștere musculară sau de menține, fiecare adaptat corpului tău. După prima sesiune de evaluare, vei avea două ședințe de antrenament, în sală, alături de antrenorul personal. În cea de-a cincea săptămână vei avea o nouă evaluare și alte două antrenamente 1 la 1. Iar atunci când nu te vezi cu antrenorul, ai tot programul în aplicație și videouri pentru fiecare exercițiu. Mai mult, îi poți pune oricând întrebări antre­norului, pentru că ai opțiunea de live chat cu el.

Susținerea, la fel de importantă ca exercițiile

O parte din Let’s Go You vizează și partea mentală. Vei primi în mod constant notificări care îți vor aminti să nu sari peste micul dejun și să rămâi în permanență activ. În Inbox, vei avea, săptămânal, un newsletter pe teme de wellbeing, dietă, sport, recuperare care te vor ajuta să adopți mai ușor noul stil de viață.

Impulsionat pe trei planuri, nu ai cum să te opui unei schimbări în bine. Se spune că ai nevoie de 21 de zile pentru a renunța la un obicei vechi și a crea unul nou. Noi ți-am pregătit 60 de zile pentru un stil de viață complet nou, mai bun pentru corpul și mintea ta.

Let’s Go You va fi inclus gratuit în toate abonamentele de un an de zile, făcute începând cu luna ianuarie.

www.worldclass.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?