macheta-moara-corbeanca-NOUMoara Corbeanca reunește în luna septembrie toate vibrațiile unui început de toamnă colorat și încărcat de bună dispoziție. Noile deschideri de magazine, precum și seria de evenimente care marchează debutul complexului în inima târgului aduc un suflu proaspăt menit să adune laolaltă întreaga comunitate din zonele rezidențiale din nordul Bucureștiului.

Din seria bunătăților pregătite cu drag la Moară, RawDia promite să încânte gusturile dar și privirea cu produse sănătoase și aromate, pe care le livrează oriunde în Otopeni, Mogoșoaia, Buftea, Balotești, Snagov și împrejurimi. Pentru iubitorii de preparate vegetariene și raw vegan, și nu numai, se găsesc în cochetul lor magazin o mulțime de delicatese, pregătite cu migală și atenție și promițând să cucerească gurmanzi de toate vârstele.

Într-un alt registru, dar în aceeași notă de autenticitate și rafinament, La Maison Jolie, brand de home&deco, aduce în prim plan o selecție de mobilă și articole pentru casă, numai potrivite să reîmprospăteze atmosfera unor încăperi inundate de soarele cald al acestui început de toamnă. Fotolii pestrițe, lămpi cu design îndrăzneț, oglinzi somptuoase, lenjerii pufoase sau seturi de ceai care amintesc de colecția bunicii, toate piesele compun un mic univers fermecător, dedicat întregii familii.

Mai mult, în perioada 19- 20 septembrie, Moara va găzdui Corbeanca Autumn Bazaar, un târg savuros cu bijuterii și haine de designer, accesorii hand made, obiecte vintage și antique, de artizanat, degustări de vin și demonstrații de gătit, dar și surprize pentru cei mici.

Weekend-ul care marchează finalul lunii septembrie va fi dedicat exclusiv copiilor. Dăm startul distracției cu personaje de basm, activități distractive, jocuri, concursuri și ateli­ere ce se vor desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, începând cu ora 16.00 în piaţa centrală din complex.

Tot luna septembrie va marca și lansarea magazinului pet shop, Pentru Animale, a boutique-ului cu vinuri, Wine Notes și a carmangeriei Meat 2Eat.

Pentru mai multe detalii: www.moaracorbeanca.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?