selene

Somnul reprezintă o componentă importantă în viața tuturor. Pentru că ne petrecem aproape o treime din viață dormind, ar trebui să acordăm mai multă atenție alegerii unor produse potrivite pentru dormitor, care să ne asigure un somn sănătos și de calitate.

lookbook_outfit3Imaginează-ți o dimineață din viața ta: te trezești plin de energie, vitalitate și cu chef de viață. Cașmirul moale al pijamalei îți mângâie pielea și îți dă o senzație placută de confort. Ridici capul de pe perna moale din puf de gâscă și te îndrepți către baie, unde te indundă arome de eucalipt, patchouli si rozmarin. Te întinzi ușor și zâmbești în sinea ta, pentru ai avut parte de un somn odihnitor și revitalizant.

Acum, oricine se poate bucura de un somn corect, datorită soluțiilor complete și inovatoare pentru dormitor pe care le oferă Noctooorne! Indiferent de zona în care locuiți, fie că este Pipera, Corbeanca, Otopeni sau Balotești, vă invităm să descoperiți un univers al confortului și somnului sănătos!

Noctooorne este un brand dedicat mobilierului pentru dormitor, textilelor specifice acestuia, dar și spațiilor înconjurătoare. Oferind o experiență unică în ceea ce privește spațiul pentru dormit, ridică somnul, confortul și răsfățul personal la nivel de cult. Produsele brand-ului transformă senzorialul într-o stare de spirit ce oferă un sentiment de satisfacție profundă. Noctooorne este singurul brand-umbrelă care oferă soluții complete pentru dormitor, lucrând cu brand-uri internaționale renumite, care au o experiență dovedită în producția și manufacturarea saltelelor și altor produse specifice spațiului de dormit.

Cu o atenție deosebită pentru detalii, Noctooorne alege produse care folosesc în principal materiale naturale, de la brand-uri internaționale deja faimoase în industria mobilierului pentru dormitor. De la king size, queen size, saltele pentru copii sau bebeluși până la pijamale și cearceafuri care îți complimentează pielea, Noctooorne este sursa principală unde poți găsi toate aceste produse, la cele mai înalte standarde.

Pentru toți cei care își doresc un somn sănătos, care să respecte sfaturile medicilor fizioterapeuți, vă invităm să ne faceți o vizită la showroom, pe strada Frédéric Chopin, nr. 10-12, București. Alege un somn de calitate și sună acum un consultant Noctooorne pentru a programa o vizită la numărul de telefon 031 425 1536.

Ștefania Stroe
Reprezentant comunicare butterflymediagroup.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?