child-1437361

80.000 de copii și 6 milioane de adulți suferă de o dificultate de învățare, spune un studiu UNICEF.

Dificultățile de citire, scriere, calculare, memorare poartă nume ce sperie – dislexie, distonie, discalculie, disgrafie. Acestea nu reprezintă un handicap, ci o altă modalitate de conectare a creierului la realitate. În 2016 Centrul Edulier își propune peste 7.000 de ore de terapie/învățare, peste 200 de copii cu vârste între 2 și 8 ani diagnosticați gratuit, peste 40 de copii incluși în terapia multidisciplinară.

Aria de acțiune a centrului va cuprinde Corbeanca, Periș, Bălteni, Buriaș, Pipera, Balotești, Otopeni, Ciocănari, București și Daia.

Centrul va reprezenta peste 50.000 de euro investiți anual, atrași din surse private, pentru diagnostic și recuperare gratuită a copiilor cu dificultăți de învățare, pe 4 arii de intervenție – terapie cu animale, terapie prin muzică, art-terapie, învățare prin facilitare grafică. În același timp, Centru Edulier va fi o resursă de învățare și suport pentru părinți, cadre didactice și specialiști.

Pentru toate acestea avem nevoie de voi: alege să sponsorizezi cu 20% din impozitul pe profit al companiei tale sau cu orice sumă poți ajuta. Așa vei ști sigur ce se întâmplă cu banii tăi. Mai multe detalii despre cum poți ajuta se află pe www.edulier.ro.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în alegerea ajutorului pentru copii!

Sărbători fericite!

Cristiana Ionescu, CEO&Founder
Edulier.corbeanca@gmail.com

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?