Visionbody-20

Începând cu 16 octombrie 2015 am adus în Corbeanca franciza unui concept de studio fitness EMS cu echipament nemțesc de ultimă generație folosit în centre de recuperare și de către sportivii de performanță.

Studioul se adre­sează tuturor celor din comunitatea de Nord, respectiv Băneasa, Pipera, Otopeni, Corbeanca, Balotești, Snagov.

După sarcină am reușit să slăbesc combinând regimul alimentar cu sportul. Inspirată de propria experiență, mi-am dorit să dezvolt conceptul și în cartierul meu.

Echipamentul Vision-Body EMS îmbină tehnologia germană de vârf cu tehnicile de modelare corporală de ultimă generație. Pentru ca relaxarea și efectul antrenamentelor de fitness să fie maxime, am anexat sauna finlandeză și masajul anticelulitic de relaxare sau combinat.

“De multe ori la mun­că, când sunt copleșită de task-uri sau meeting-uri, mă încarc de energie doar când mă gândesc la faptul că seara ajung la antrenament. Abia aștept să intru în saună, apoi la ședința de masaj. Vă sunt recunoscătoare că ați deschis studioul atât de aproape de casa mea” – Mădălina, Corbeanca.

Cum funcționează Vision Body EMS? În timpul antrenamentului se poartă un costum special, ușor, fără fire sau vestă greoaie, care permite Stimularea Electrică a Mușchilor (EMS). Această tehnologie face ca organismul să lucreze musculatura, în mod automat, la o intensitate ridicată, precum ridicarea regulată a unei gantere, dar la un ritm mult mai crescut. Vision-Body EMS folosește curent de frecvență joasă pentru a stimula simultan toate cele 9 grupe musculare majore, în total 64 de mușchi, timp de 20 de minute, interval în care au loc aproximativ 38.000 de contracții musculare pe întreaga suprafață a corpului, rezultatul final constând în pierderea a mii de calorii.

Care sunt beneficiile Vision Body EMS? Beneficiile merg mult mai departe de antrenamentul propriu-zis al musculaturii. Se îmbunătățește sistemul cardiovascular, circulația sângelui, se tonifică corpul, metabolismul, crește considerabil vitalitatea. Toate acestea, corelate cu un regim alimentar atent, aduc mult dorita scădere a greutății corporale, până la parametrii optimi.

Ce rol au Sauna și Masajul? Imediat după antrenament dacă folosești sauna, apoi masajul, efectele sunt amplificate.

În numărul următor vă vom prezenta beneficiile saunei uscate.

Toți cei care au ales pachetele noastre sunt foarte încântați de rezultate!

Yes, you can!

Ana Maria
Manager Fit4You Corbeanca
0721 46 46 97

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?