tramontinaFondat in 1911 in sudul Braziliei compania Tramontina a pornit initial ca o mica fierarie in orasul Carlos Barbosa In acel moment Valentin Tramontina, cel care a pus bazele acestei companii, nu isi imagina ca 103 ani mai târziu Tramontina va fi una dintre cele mai impresionante organizatii industriale din tara sa, dar si recunoscuta pe plan international.

Tramontina produce peste 18.000 de articole in cele 10 fabrici descentralizate, localizate toate in Brazilia, insumând in total 670.164 m² de hale de productie. Este lider mondial in productia de tacâmuri, cutite, cutite de vânatoare, vase de bucatarie, articole de uz casnic din inox, unelte pentru gradina, agricultura si constructii, toate realizate conform celor mai inalte standarde din domeniu.

Un brand reprezinta o promisiune. Ca orice brand care se respectă TRAMONTINA are “placerea” de a depasi mereu asteptarile clientilor prin design ce confera eleganta si functionalitate fiecarui detaliu, prin delicatetea finisarilor si prin raportul excelent calitate-pret.

TRAMONTINA trateazaă fiecare articol ca si când ar fi unic, inspirând calitate si siguranta la prima atingere. Un exemplu de varietate, calitate si unicitate il reprezinta gama de tacâmuri TRAMONTINAPOLYWOOD. Aceasta este fabricata din inox brazilian de cea mai inalta calitate, rezistent in timp la coroziune si rugina. Ele trec printr-un proces de intarire menit sa asigure conditii excelente de taiere. Mânerul este fabricat din polywood, un material patentat Tarmontina.

Lemnul din care sunt realizate mânerele are parte de un tratament special astfel incât acesta devine rezistent la temperaturi inalte si la socuri, dar si usor de spalat in masina de spalat vase.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?