bicicleteAvem atât de multe moduri de a folosi bicicleta încât nu există corect sau incorect. Suntem convinși că bicicleta utilizată pentru transportul zilnic nu ar trebui să ne oblige să ne schimbăm felul în care ne îmbrăcăm sau ne organizăm viața de zi cu zi.

Cât și cum folosim bicicleta depinde în totalitate de noi. Fie că e folosită pentru a obține o stare de sănătate generală mai bună, o formă de fitness, un mod de a câștiga bani sau de exemplu o alternativă eco-prietenoasă în ceea ce privește transportul, ciclismul poate fi cea mai bună schimbare pe care o veți face în viața dumneavoastră.

Poate că nu sunteți încă convinși! Pedalând pe două roți veți auzi numai de bine:

– Veți ajunge unde aveți nevoie mai repede!

– Veți dormi mai ușor! Plimbările în natură vă expun la lumina zilei ceea ce ajută să resincronizați ritmul cardiac.

– Veți ajuta la salvarea planetei! Douăzeci de biciclete pot fi parcate în același spațiu ocupat de un autovehicul. Ca să manufacturezi o bicicletă sunt necesare aproximativ 5% din materialele destinate construcției unui autovehicul. Nu în ultimul rând, bicicletele produc zero poluare. Bicicletele sunt foarte eficiente, parcurgeți de 3 ori distanța pe care o parcurgeți pe jos cu același consum de energie și în schimb obțineți energie în organismul dumneavoastră.

– Veți avea o viață sexuală mai bună! Fiind mai active fizic se îmbunătățește circulația cardiovasculară.

– Veți pierde excesul de greutate, iar organismul se va tonifia! Mulți oameni continuă să considere că cel mai bun mod de a pierde excesul de greutate este joggingul sau mersul la sală, greșit!

– Vă veți bucura de o sănătate mai bună a întregii familii! Ciclismul poate fi o activitate la care participă întreaga familie. Cei foarte mici pot călători cu dumneavoastră în scaunele pentru bicicletă. Bunicii pot de asemenea pedala pentru că nu stresează incheieturile și câștigă energie în loc să o piardă. Studiile au arătat că întotdeauna copiii sunt influențați de comoportamentele părinților, de aceea în cazul în care copiii vă vor vedea pedalând tot timpul vor crede că este un lucru normal și vă vor lua exemplul sănătos.

– Veți fi mai fericiți! Chiar dacă mai aveți momente de o mare încărcătură psihică negativă, porniți la drum pedalând! Parcurgând trasee veți vedea cum toate presiunile vor începe să dispară și o stare de bine se va instaura. În scurt timp veți dori din ce în ce mai mult să reveniți pe bicicletă astfel încât ciclismul va deveni un obicei zilnic care vă va oferi toate beneficiile menționate mai sus.

Sfatul nostru, scoateți bicicletele la plimbare sau achiziționați una și veți vedea cum viața vi se va schimba!

Echipa Red Bike
Service & Maintenance

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?