petia-conserve

Începând din luna septembrie, Petia.ro livrează la domiciliu hrana uscată superpremium pentru câini – Sam’s Field și în Pipera, Corbeanca, Otopeni, Balotești, Snagov.
Sam’s Field promovează un stil de viață sănătos, respectând necesitățile nutrițio­nale naturale ale câinilor în ceea ce privește vârsta, mărimea rasei și cerințele nu­triționale diferite. Compoziția rețetei este unică și include un conținut ridicat de carne proaspătă și proteină animală, în combinație cu extracte din fructe și legume. Pe scurt, rețeta contribuie la o digestie excelentă și la utilizarea eficientă a nutrienților din organism.

Conținutul produselor Sam’s Field variază de la pui, miel, somon, cartofi, orez / porumb, ulei de somon, la mere uscate, roșii, morcovi, yucca.

Unul dintre produsele la mare căutare anul acesta este conserva cu 80% carne, meniu superpre­mium pentru câini, fără cereale, soia, conservanți sau coloranți. Mixul reprezintă 80% carne și 20% legume în combinație cu fructe. Carnea este de vită, pui, somon, miel, combinată cu inimă de vită, ficat de pui și nu în ultimul rând cartofi, mazăre, morcovi, mere, alături de ulei de somon.
Petia.ro livrează gratuit la domiciliu în zona de nord a Bucureștiului!

www.petia.ro