Cât de primitor e începutul acesta de primăvară, mai ales la noi acasă, în Corbeanca! Ce stare de bine ne dă anticiparea verii, a soarelui, exploziei de culori și a verdelui atât de vindecător! Iar cu ocazia venirii Paştelui, toţi avem dorinţa şi plăcerea de a curăţa şi purifica locuinţa. Este o ocazie perfecta pentru a muta, rearanja, schimba şi împrospăta case, aplicând câtevaprincipii Feng Shui, aproape fără efort. Ne petrecem cea mai mare parte a timpului în dormitor – cam o treime din viaţă, de aceea cred că este extrem de important să nu facem poziţionări catastrofice în cel matrimonial dar nici în cele ce aparţin celorlalţi membri ai familiei, cu siguranţă alegerile greşite vor afecta sănătatea şi întreaga stare a celor care dorm în ele.

Green-Exotic-Bedroom

Reguli de bază: Forma dormitorului să fie cât mai regulată cu putinţă, pătrată, rectangulară sau chiar rotundă, fără colţuri ascuţite, etc. În cazul în care sunt prezente, sigur se pot masca cu piese de mobilier sau material textil.

Culorile pereţiilor dormitorului. Personal sfătuiesc să se vopsească ţinând cont de punctele cardinale. Chiar nu este dificil, identificaţi-le şi aplicaţi soluţii simple şi logice:

– la S: un pic de roşu (o perdea, o plantă, un tablou etc.);
– la E: culori de pământ, nuanţe de verde sau bej;
– la N: albastru, mov, violet;
– la V: culori de metal, alb, argintiu, gri.

Toate acestea în tonalitatăţile pe care le simţiţi că v-ar linişti sau v-ar plăcea. Evident dacă sunt prea puternice, e posibil să vă afecteze somnul şi în timp personalitatea.

Pusa Hack – Exotique,
etalon in decoratiuni si mobilier asiatic

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?